Лукас Браво стана известен, след като получи ролята си в емблематичен комедиен сериал Емили в Париж

В предстоящата романтична комедия „Билет за рая“ Лукас Браво играе любовника на Джулия Робъртс, Пол. Сюжетът проследява разведена двойка, която се опитва да попречи на дъщеря си да се омъжи за мъж, когото е срещнала. Лукас Браво е известен френски актьор, участвал в редица сериали през последните години.

Лукас Браво стана известен в резултат на Емили в Париж.

Лукас Браво е роден на 26 март 1988 г. в Ница, Приморските Алпи, в семейството на бившия футболист Даниел Браво и певицата Ева Браво. Браво посещава гимназията Пастьор на Neuilly-sur-Lycée Seine. Браво каза в скорошно интервю с Джими Кимел, че е емигрирал в Съединените щати, когато е бил на 18 години. По време на същото интервю той спомена, че е заел пари от приятел за обяд, докато е в Лос Анджелис. Той каза,

Нямах нищо, нали знаеш. Всеки ден бих давал на приятел един долар, за да отиде в Taco Bell и да хапне двойно бурито с телешко месо за 99 цента. Бях разорен и по-щастлив от всякога. Лукас Браво

Лукас Браво прави своя актьорски дебют през 2013 г. със сериала Sous le soleil de Saint Tropez, в който изигра Джеф. След това играе Антоан Муфла в La Crème de la crème на Ким Шапирон. Браво стана световноизвестен като готвач Габриел в култовия комедиен сериал на Netflix Емили в Париж. Зрители и журналисти масово го похвалиха за представянето му в програмата. Лукас Браво се появи в комедийната драма на Антъни Фабиан Mrs Harris Goes to Paris по-рано тази година, заедно с Лесли Манвил и Изабел Юпер. Освен това belle la vie и TOC са сред другите му актьорски заслуги.

Лукас Браво играе Пол, любовника на Джулия Робъртс, в предстоящия филм на Джордж Клуни и Джулия Робъртс „Билет за рая“. Браво обсъди опита си от работата с Робъртс и Клуни в интервю за Collider. Той каза,

Научих, че можеш да бъдеш икона и един от най-добрите актьори в света, като същевременно си най-добрият човек, и това променя всичко за мен и ми дава много енергия. Има много его в тази професия и да видя, че можеш да стигнеш толкова далеч, като същевременно запазиш вътрешното си дете непокътнато и си учтив, мил човек означава всичко за мен.

 Лукас Браво

Освен в „Билет за рая“, Браво се очаква да се появи и в романтичната комедия „Медения месец“ с участието на Пико Александър и Мария Бакалова.

Кратък поглед към разказа и героите на „Билет за рая“.

„Билет до рая“ описва разведена двойка, която отива в Бали, за да попречи на дъщеря си да се омъжи. Миналия месец филмът беше представен премиерно в Барселона и получи смесени до положителни отзиви от публика и рецензенти. Сред много други, във филма участват Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Лукас Браво, Кейтлин Девър и Били Лурд. Ол Паркър, най-известен с филма на Мерил Стрийп Mamma Mia! Here We Go Again, режисира по сценарий, който е написал съвместно с Даниел Пипски.

Популярни Публикации