Luka Sabbat- Възраст, Нетно състояние, Височина, Приятелка, Кариера, Националност

Лука събота е американски актьор и модел, който се появи в кампанията на Yeezy сезон 1 на Kanye West. 24-годишният модел се представи на света като млад креативен предприемач. Лука си сътрудничи с известни модни дизайнери като Dolce & Gabbana, Hugo Boss и много други. Този модел ви е известен, защото се появи в популярното телевизионно шоу Black-ish. Разгледайте повече за Luka Sabbat Bio, Wiki, Възраст, Националност, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка, Кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Лука събота
Псевдоним Рана
Известен като актьор
Възраст на 24 години
рожден ден 26 ноември 1997 г
Родно място Ню Йорк, САЩ
Знак за раждане Стрелец
Националност американски
Етническа принадлежност черен
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 10 инча
Тегло 54 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 3 милиона долара

Luka Sabbat Биография и възраст

Лука Сабат е роден в Ню Йорк на 26 ноември 1997 г. По-късно се премества в Париж, когато е на три години. От този ден той пътува напред-назад от Ню Йорк до Париж. Предците на Лука са ирландци, англичани, хаитяни и немци. Лука посещаваше колеж, но напусна след първия си семестър. Това решение не представляваше проблем за него. Той стана още по-енергичен от преди.

Лука, когато беше по-млад, презираше камерите и модата. Той се криеше в ъгъла, когато види камерата. Изненадващо моделът попадна в модната индустрия, където камерите са важна част от процеса. Той беше изненадан, когато хората привлякоха вниманието му по време на модно ревю. Този 24-годишен модел нямаше представа, че е привлекателен за някого.Luka Sabbat Височина, Тегло

Той е от американска националност. Актьорът е висок 5 фута 10 инча и тежи приблизително 54 кг. Този красавец се придържа към християнството и е роден под знака на Стрелец.

  Лука събота

Luka Sabbat Height (Източник: Instagram)

Как Лука Сабат продължи кариерата си? Професионален живот

Може да се изненадате да научите, че моделът не се интересува от камерата, модата или моделирането. Въпреки това той става дизайнер, модел и актьор. Кевин Амато, фотограф и кастинг агент, откри Лука в Сохо през 2015 г.

Никога не съм мислил много за модата. Интересувах се много повече от видео игри, хип-хоп и сън, отколкото от моделиране.

От няколко години красавицата с дреди си сътрудничи с известния певец Кание Уест. Той показа своя отличителен стил на презентацията на Yeezy Season 1 на West по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Лука подписа с Request Model Management и кариерата му напредна значително. След това кариерата му тръгва с бързи темпове. В резултат на това той последователно си сътрудничи с известни марки като Vogue, American и Tommy Hilfiger.

Този атрактивен модел в момента работи като дизайнер. Той е творчески директор на Hot Mess. Hot Mess е фотографското сътрудничество на Ноа Дилиън. Колекцията беше изложена в Milk Studios в Ню Йорк.

Освен това той работи върху линия бижута с италианския дизайнер Джани Монини. Линията се нарича Luka Sabbat X Monini и артикулите включват висулки, гривни, пръстени и много други.

Лука Сабат Нетна стойност 2022 г

По отношение на нетната стойност, този млад актьор прави много пари чрез своя моден дизайн и актьорско майсторство. Luka Sabbat имаше зашеметяваща нетна стойност от милиона към 2022 г. Освен това той печели около 1 милион долара на месец.

Социална медия

Лука е активен в социални медийни платформи като Instagram и Twitter. Неговият Instagram има 1,9 милиона последователи. Неговият Twitter има 440 000 последователи.

Факти

  1. Той е много добър фотограф.
  2. Обича да чете книги.
  3. Той е толкова добър в играта на баскетбол.

Популярни Публикации