Люк Роджърс - Уики, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Люк Роджърс е бивш английски професионален футболист. Люк Роджърс беше нападател, играл за няколко отбора през цялата си кариера. Играл е за отбори като Шрусбъри Таун, Нотс Каунти и Ню Йорк Ред Булс.

Бързи факти

Пълно име: Люк Роджърс
Дата на раждане: 01 януари 1982 г
Възраст: 40 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Футболист
Държава: Англия
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 20 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Бирмингам
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Братя и сестри Гавин Роджърс

Биография на Люк Роджърс

Люк Роджърс е роден в Бирмингам, Англия, на 1 януари 1982 г. Към 2022 г. той ще бъде на 40 години. Люк Джон Роджърс е пълното му име. Няма много налична информация за имената или професиите на родителите му. Той обаче има брат на име Гавин Роджърс. Той е от британска националност и следва християнската вяра. Освен това той е от смесен етнос.

Люк Роджърс Образование

По отношение на формалното образование той завършва образованието си в местно училище в родния си град. Освен това той завършва университетското си образование.Височина и тегло на Люк Роджърс

Люк Роджърс е много привлекателен и има прекрасна личност. Футболистът е висок приблизително 5 фута и 8 инча. Той тежи 71 килограма. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, не са публикувани цифри. Очите му са кафяви, косата му също е кафява.

 Люк Роджърс

Люк Роджърс (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Люк Роджърс

По отношение на кариерата Люк Роджърс е известен английски футболист. Люк винаги е бил запален по футбола и се е стремял да направи успешна кариера в него. В момента той играе професионално за клуба от Националната лига Solihull Moors. По отношение на кариерата си, той направи своя професионален дебют през 1999 г. с Шрусбъри Таун. Той е член на отбора до 2005 г.

По-късно той играе за отбори като Crewe Alexandra, Port Vale, Yeovil Town, Notts County и други. Той също така продължи да играе за Ню Йорк Ред Булс на международно ниво. По-късно той играе за Лилестром, Портсмут, Шрусбъри Таун, Хамарби ИФ, Форест Грийн Роувърс и Сътън Колдфийлд Таун. В същото време той е играл за Англия само веднъж, през 2003 г., под ръководството на Пол Феърклоу.

Нетната стойност на Люк Роджърс

Люк Роджърс се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата той е известен и богат в резултат на работата си. Освен това към октомври 2022 г. общата му нетна стойност се оценява на около 20 милиона щатски долара.

Приятелката на Люк Роджърс, запознанства

Преминаване към Романтичният и личен живот на Люк Роджърс , не е женен. В момента няма доказателства за неговата връзка или брак с друго лице. В същото време той е открит относно предпочитанията си към пола. И до днес той не е имал спорни събития.

Популярни Публикации