Люк Нокс - Уики, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, кариера, смърт

Люк Нокс беше известен футболист, медийно лице, звезда в социалните медии, известен брат и онлайн личност от Брентуд, Тенеси, Съединени щати.

Бързи факти

Пълно истинско име Люк Нокс.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден 19 септември 1999 г.
Дата на смъртта 17 август 2022 г.
Възраст (към момента на смъртта) 22-годишен.
Професия Футболист, спортист и звезда в социалните медии.
Родно място Брентуд, Тенеси, Съединени американски щати.
Място на смъртта Съединените щати.
Причина за смъртта Актуализирайте скоро.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Оле Мис: Университет на Мисисипи.
Международен университет във Флорида.
Квалификация Абитуриент.
Слънчев знак Зодия Дева.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 3″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 111 кг .

Възраст и ранен живот на Люк Нокс

Люк Нокс беше роден на 19 септември 1999 г , в Брентуд, Тенеси, САЩ. Той беше във Флорида поради футболната си кариера и обучение. По време на смъртта си той е на 22 години. Според сведенията той е завършил основното си образование с братята и сестрите си в частно училище в родния си град. Той се записва в Ole Miss: Университета на Мисисипи за бакалавърска степен след завършване на гимназията, но впоследствие е преместен в Международния университет на Флорида.

Височина и тегло на Люк Нокс

Люк Нокс е висок 6 фута 3 инча . Тежи приблизително 111 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Люк Нокс

Нетната стойност на Люк Нокс

Колко е нетната стойност на Люк Нокс? Загиналият футболист живееше приятен и спокоен живот у дома с членовете на семейството си. Живееше в прекрасен дом и държеше педантично хигиената си. Нека ви кажа, че той имаше хубава колекция от луксозни автомобили, но никога не ги показваше в нито един от акаунтите си в социалните медии. Според сметките той е бил добре компенсиран за футболната си кариера и мачове. Към октомври 2022 г. нетната му стойност се оценява на над 1 милион USD (приблизително).

кариера

Люк Нокс смята по-големия си брат за свой модел за подражание и винаги се е опитвал да му подражава. Започва да играе футбол от ранна възраст. Той също участва в играта в гимназията. Той играе за Университета на Мисисипи около две години, след като е приет в Ole Miss. Той също посещава Ole Miss с брат си. След това той е преместен във Флоридския международен университет и става футболист там. Преди е играл защитник и тайт енд. В допълнение, той възнамеряваше да се състезава като защитник в следващите игри. Той изигра няколко мача и във всеки показа таланта си.

Смърт

Според официалните доклади този известен футболист е починал на 17 август 2022 г. (сряда). Шон Макдермот, старши треньор на Билс и служител на училището, съобщи новината за смъртта му. Той каза, че е бил изключително близък с Люк и семейството му и е натъжен да научи за смъртта му. Към момента причината за смъртта му остава неизвестна. Семейството му желае да запази поверителност в този труден момент, но ще предостави допълнителна информация възможно най-скоро.

Приятелка на Люк Нокс и срещи

С кого се среща Люк Нокс? По-малкият брат на Доусън Нокс не искаше да разкрива много за себе си в акаунтите си в социалните медии. Хората започнаха да търсят личния му живот в платформите на социалните медии, след като той стана популярно име в нацията поради изключителните си таланти за игри. Прегледахме цялата му социална медийна платформа, но не можахме да намерим информация за неговия партньор или приятелка. Той публикува няколко снимки с приятелите си в акаунтите си в социалните мрежи, но никога не спомена никого освен приятелите си. Най-вероятно е бил неженен до смъртта си и е бил изцяло съсредоточен върху работата си.

Популярни Публикации