Луиз Дънкан Wiki, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, тегло и кариера

Луиз Дънкан е известен професионален играч на голф от Шотландия. Шампионатът за аматьори за жени 2021 г. беше спечелен от Луиз Дънкан.

Бързи факти

Пълно име: Луиз Маргарет Дънкан
Дата на раждане: 01 февруари 2000 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: Играч на голф
Държава: Шотландия
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джордан Хюз
Нетна стойност 100 000 долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Уест Килбрайд, Северен Еършир
Националност шотландски
Етническа принадлежност смесен
Религия Кристиян
образование Университет на Стърлинг

Луиз Дънкан Биография и възраст

Коя е Луиз Дънкан? Луиз Маргарет Дънкан е родена в Уест Килбрайд, Северен Айршир, Шотландия, през февруари 2000 г. Към момента тя е само на 22 години и неговият слънчев знак е неизвестен, тъй като датата й на раждане не е разкрита.

Тя е от смесено потекло и има шотландско гражданство. Що се отнася до ранния й детски живот, тя е известна с личния живот.В резултат на това тя е скрила информация за своите родители, братя и сестри и други роднини. Според източници тя е посещавала университета в Стърлинг и е играла злато там.

Измервания на височината, теглото и тялото на Луиз Дънкан

Колко висока е Луиз Дънкан? Луиз Дънкан е невероятно красива. Тя стои на добра височина и има добра стойка на тялото. Тя обаче не е разкрила своята височина, тегло, измервания на тялото и друга лична информация. Красивият играч от своя страна е с кестенява коса и сини очи.

  Луиз Дънкан

Луиз Дънкан с гаджето си (Източник: Instagram)

Професионална кариера на Луиз Дънкан

Що се отнася до професията, Луиз Дънкан започва да играе голф на десетгодишна възраст. Тя също посещава голф клуб West Kilbride на западния бряг на Шотландия. Iain Darroch, клубен професионалист, я тренира там.

Според източника, играчът е бил R&A Scholar. Тя имаше предимството да бъде тренирана от бившия победител от Европейското турне Дийн Робъртсън. Той също беше кади за нея на Откритото първенство на Великобритания за жени през 2021 г.

През 2018 г. тя спечели трофея Fairhaven и завърши на второ място в Шотландския шампионат за девойки за аматьори. Тя също завърши трета в Шотландския шампионат за аматьори за жени. През 2019 г. той се проведе в Kilmarnock (Barassie) Golf Club. През 2021 г. тя спечели шампионата за аматьори за жени.

Тя беше, за щастие, първата шотландка, която спечели женската аматьорска надпревара след Алисън Роуз през 1997 г. По-късно тя записа най-голямата победа в шампионата в историята. Тя спечели мача с 9 на 8 над Jóhanna Lea Lvksdóttir. Тя е представлявала Шотландия в Girls Home Internationals.

Повече за кариерата

Тя също така е представяла страната си в женските международни турнири и европейското отборно първенство за девойки. Освен това тя успешно представи страната си на Европейското отборно първенство за жени. Тя също е била гражданка на Обединеното кралство. Тя също е играла в отборите на Curtis Cup на Ирландия през 2021 г. в Conwy Golf Club и 2022 г. в Merion.

Жените за аматьори я класираха за 2021 Women’s British Open в Carnoustie Golf Links. Тя беше звездата на седмицата в мача. След само два удара, тя беше обвързана за четвърто място след кръгове от 68, 73 и 68. Беше и зад сълидерките Нана Кьорц Мадсен и Анна Нордквист. Тя завърши наравно за десето място с резултат от последния кръг 72. Тя прие Smyth Salver за нисък аматьор заедно с Anna Norquist на представянето на трофея.

Нетната стойност на Луиз Дънкан

Колко богата е Луиз Дънкан? Луиз Дънкан има успешна кариера, в която печели добре. Приблизителната й нетна стойност е 100 000 долара към октомври 2022 г., според източници. През цялата си кариера тя е печелила събития или серии и е получавала парични награди.

По същия начин тя беше шапката на Ping и Aberdeen Standard я спонсорира да я носи. За съжаление тя не е разкрила договорите си за спонсорство.

Състояние на връзката на Луиз Дънкан

С кого се среща Луиз Дънкан? Що се отнася до личния й живот, Луиз Дънкан е много личен човек. Тя публикува снимки от кариерата си в профила си в Instagram. Според източници обаче тя има дългогодишна връзка с Джордан Хюз.

Двойката е заедно повече от три години и се казва, че е щастлива. За съжаление те не са казали нищо за първата си среща. За първи път тя сподели снимка с приятеля си през юни 2019 г.

Социална медия

Тя също има акаунт в Instagram, наречен @Louiseedunca.

Популярни Публикации