Luisinha Oliveira- Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Луизиня Оливейра е известен португалски моден модел, инфлуенсър в социалните медии, Instagram звезда, звезден партньор и бизнесдама. Луизиня е добре известна в Бразилия със своите фотосесии и проекти за модели.

Бързи факти

Истинско име Луизиня Бароса Оливейра.
Известен като Луизиня Оливейра.
Възраст (към 2021 г.) 22-годишен.
Професия Моден модел, влиятелен човек в социалните медии, звезда в Instagram, звезден партньор и предприемач.
Дата на раждане 29 ноември 1999 г. (понеделник).
Място на раждане Порто, Португалия.
Сегашен адрес Матозиньос, Португалия.
образование Завършвам.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност ,5 милиона USD (приблизително).
Националност португалски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Зодия Стрелец.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Възраст и ранен живот на Луизиня Оливейра

Оливейра е роден на 29 ноември 1999 г , в Порто, Португалия. Luisinha Barosa Oliveira е нейното име. Луизиня е на 22 години (към 2021 г.). Тя качи и кадри от партито за 22-ия си рожден ден със свои почитатели. Луизиня се интересува от моделирането от малка. Според сведенията Луизиня Бароза е получила образованието си в близкото частно училище.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Луизиня Оливейра е висок 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. Луизиня Оливейра

Луизиня Оливейра

Луизиня Оливейра Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Луизиня Оливейра? Основният източник на доходи на Луизиня е нейната кариера на модел. Смята се, че нейното нетно състояние е над 2,5 милиона долара към октомври 2022 г. Тя и семейството й в момента живеят в Матозиньос.

кариера

Луизиня започва да се занимава с моделство в много ранна възраст. Луизиня започва да се фокусира върху кариерата си на модел в допълнение към образованието си. Сега тя е виден модел. Според съобщенията Луизиня Бароса Оливейра също е подписала договор за моделиране с Central Models, португалска агенция за модели. Освен това тя позира за календари и рекламни фотосесии. Тя също така публикува за начинанията си като модел в акаунтите си в социалните медии.

Luisinha Oliveira Гадже и срещи

С кого се среща Луизиня Оливейра? Луизиня Оливейра е добре известна с връзката си с пилота от Формула 1 Ландо Норис. Според докладите на 4 януари 2022 г. Ландо публикува снимка с Луизиня в официалния си акаунт в Instagram с надпис: My sunshine. От поста става ясно, че Норис се среща с Луизиня. Не е установено обаче кога двойката е започнала да се среща. Нека ви кажа, че Норис разкри тази информация, докато беше на почивка с Луизиня и нейните приятели. Той също така сподели някои снимки от пътуването си до пустините на Дубай с приятелите си. Оливейра не е разкрила никаква информация за предишния си любовен живот или партньорства.

Популярни Публикации