Луис Леонардо - Възраст, Нетна стойност, Височина, Приятелка, Кариера, Националност

луис леонардо е мексиканска YouTube сензация, най-известен със своя канал VlogsPaper. Той е получил общо над 84 милиона гледания за своите лични разкази, технически прегледи, истории на ужасите, шеги и предизвикателства, наред с други забавни влогове. През февруари 2012 г. той стартира своя канал в YouTube. Научете повече за нетната стойност на Луис Леонардо, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Възраст и националност на Луис Леонардо

На колко години е Луис Леонардо? Той е роден на 6 декември 1999 г. в Салтильо, Мексико. В момента той е на 21 години. Освен това Луис е мексикански гражданин, а етническата му принадлежност е бяла. Неговата зодия е Стрелец. Няма повече информация относно неговите родители, етническа принадлежност, братя и сестри и живота му в ранна детска възраст.

Бързи факти

Истинско име луис леонардо
Известен като Youtuber, личност в социалните медии
Възраст 21 годишен
зодия Стрелец
рожден ден 6 декември 1999 г
Родно място Салтийо, Мексико
Националност мексикански
Етническа принадлежност Бяло
Религия ЧЕ
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Височина приблизително 5 фута 8 инча
Тегло прибл. 60 кг
Бицепс ЧЕ
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Приятелка/ Запознанства ЧЕ
Съпруга ЧЕ
Е женен? ЧЕ
Гей ли е? не

Височина тегло

Колко висок е Луис Леонардо? Той е висок 5 фута 8 инча и тежи около 60 кг. Освен това, Луис Леонардо има добра личност със стегната физика. По същия начин той има черна коса и чифт привлекателни кафяви очи.Луис Леонардо Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Луис Леонардо? Той е един от най-богатите YouTubers. От кариерата си на Youtube звезда и личност в социалните медии, Луис Леонардо спечели прилична сума. Към 2022 г. нетното състояние на Луис Леонардо се оценява на около 1,5 милиона долара.

Неженен ли е Луис Леонардо или има връзка?

Коя е приятелката на Луис Леонардо? Луис Леонардо вероятно е необвързан в момента. Не сме сигурни за сегашното му състояние на връзката, защото Луис Леонардо пази личния си живот далеч от медиите. Поради личния му характер информацията за предишната му приятелка и връзки също е неизвестна.

Говорейки за неговите слухове и противоречия, досега той не е част от тях. Нещо повече, той се фокусира върху личния и професионалния си живот. Луис Леонардо обича да поддържа дистанция от подобни слухове и спорове.

Факти

  • Аудиторията му в YouTube е нараснала до повече от 1,1 милиона абонати. Той също така натрупа над 270 000 последователи в своя акаунт в Instagram, luispaperleo.
  • Луис Леонардо Бустос Валдес е пълното му име. Той е роден и израснал в Салтильо, Мексико.
  • В профила си в Instagram той публикува снимки на срещата си с Линдзи Стърлинг по време на нейното турне през 2017 г.

Популярни Публикации