Луис Докинс- Нетна стойност, възраст, биография, приятелка, височина, Instagram, кариера

Люис Докинс , известен също като Dawko, е британски потребител на видеоигри в YouTube и стриймър на живо. Луис Доукинс е експерт по хорър игри с над 950 000 абонати на канала му в YouTube. Научете повече за нетната стойност на Люис Докинс, възраст, биография, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име Люис Докинс
Дата на раждане 30 декември 1995 г
Възраст 27 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 3
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Мъжки
Професия Youtuber, streamer на живо, онлайн геймър
Държава Англия
Височина 6 фута 5 инча (1,96 м)
Семейно положение единичен
Разделям Били Смит
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата черен
Националност британски
Youtube Луис Докинс Youtube
Instagram Instagram на Луис Докинс
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Луис Докинс

Люис Докинс е на 27 години. Той е роден в Обединеното кралство на 30 декември 1995 г. По същия начин той има мопс на име Пончо. Освен това той не е разкрил самоличността на своите родители или братя и сестри. Той обаче може да бъде единствено дете на родителите си. По същия начин той обожава баба си. Освен това той е от британска националност и етническата му принадлежност не е известна. Преминавайки към образованието на Луис Докинс, той отива в университет, за да учи право, преди да основе YouTube.

  Възрастта на Луис Докинс

Възрастта на Луис ДокинсВисочина и тегло на Луис Докинс

Колко висок е Люис Докинс? Талантливият Луис Докинс има прекрасна личност. По същия начин той има лешникови очи и черна коса. Той е висок приблизително 6'5″ и тежи приблизително 85 кг (celebstrendsnow.com). Други подробности, като бицепсите му, измерванията на гърдите-талията-ханша и т.н., са неизвестни. Също така няма информация за размера на роклята или обувките му.

  Люис Докинс

Луис Докинс позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Луис Докинс

Колко е нетната стойност на Люис Докинс? Той е талантлив YouTuber и Луис е натрупал значително състояние. Той обаче не е разкрил официално годишната си заплата или нетната си стойност. Въпреки това, според някои онлайн източници, Нетното състояние на Луис Докинс е около 5 милиона долара към октомври 2022 г.

  Луис Доукинс Нетуърт

Луис Доукинс Нетуърт

Професионален живот и кариера на Луис Докинс

Що се отнася до професионалния живот на Люис Доукинс, той започва YouTube, след като напуска университета. Тъй като мечтата му беше да стане YouTuber, той започна да качва видеоклипове в своя канал. По същия начин той е добре известен като Dawko. Той е онлайн геймър и стриймър на живо, който е специализиран в игри на ужасите. Освен това той има над 957 000 абонати в канала си в YouTube. В своя канал той също така представи други геймъри Bazamalam и Razzbowski. Сред геймърите неговите предавания на живо са добре познати.

В допълнение към видеоклиповете за игри, той има няколко музикални видеоклипа в своите канали. През април 2018 г. той пусна първата си официална оригинална песен в канала си в YouTube с помощта на друг певец в YouTube на име CG5. Песента Like It or Not е свързана с Five Nights at Freddy’s 6 и е създадена за финала на сезон 1 на The FNaF Show. По-късно песента става най-гледаното видео в неговия канал. По-късно той сподели следващата песен в своя канал, Make Your Move, Ultimate Custom Night песен, продуцирана с помощта на CG5. Той също така е домакин на няколко благотворителни предавания на живо за други компании, включително WWF Charity Livestream, който е домакин от няколко години, и Американския Червен кръст през 2017 г.

Луис Докинс Гадже и запознанства

Коя е приятелката на Луис Докинс? Изглежда, че се среща с тогавашната си приятелка Били, тъй като публикува снимка на двамата на 1 януари 2020 г. Оттогава обаче той не е публикувал никакви снимки. Преди това той излизаше с Били Смит. В профила си в Instagram той публикува дуо снимки.

Също така, знайте за Mikeila J Нетна стойност, биография, възраст, гадже, височина

Популярни Публикации