Луис Алкарас Пинеда - Уики, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Луис Алкарас-Пинеда е известен боксьор от Сонора, Мексико, спортист, онлайн знаменитост, медийно лице и звезда в социалните медии. Той е добре известен в цялата страна с невероятните си боксови способности и битки. Луис е участвал в редица мачове, въпреки че е само на 23 години. Освен това спечели две битки и се готви за предстоящите турнири по бокс.

Бързи факти

Пълно истинско име Луис Хесус Алкарас Пинеда.
Известно име Луис Алкарас Пинеда.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден 1999 г.
Възраст (към 2022 г.) на 23 години.
Професия Спортист, боксьор и интернет личност.
Родно място Сонора, Мексико.
Резиденция Гуаймас, Сонора, Мексико.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Частно училище в Мексико.
Квалификация Завършвам.
Националност мексикански.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 62 кг

Възраст и ранен живот на Луис Алкарас Пинеда

Луис Алкарас-Пинеда е роден в мексиканския щат Сонора през 1999 г . Сега той е отседнал в Гуаймас, Сонора, Мексико, със семейството си. Той е на 23 години (към 2022 г.). Пълното му име е Луис Джес Алкараз Пинеда и той посещава престижна институция за своето образование. Според възрастта си той е завършил, преминал солидни курсове през цялата си бакалавърска степен.

Височина и тегло на Луис Алкарас Пинеда

Луис Алкарас Пинеда е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 62 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Луис Алкарас-Пинеда

Нетната стойност на Луис Алкарас Пинеда

Колко е нетната стойност на Луис Алкарас Пинеда? 23-годишният боксьор води луксозен начин на живот в разкошна вила в Мексико с членове на семейството си. Той прекарваше по-голямата част от времето си в усъвършенстване на способностите си. Луис също притежава известни автомобили. Той получава компенсация за своите боксови състезания и тренировки. Към 2022 г. нетната му стойност се оценява на над 1 милион USD, според доклади (приблизително).

кариера

Пинеда е привлечен от бокса от ранна възраст. Той продължи да практикува бокс и да разработва нови движения след завършване на обучението си. Той направи професионалния си дебют на 28 април 2017 г., но загуби първата си среща. След това през септември 2017 г. той направи втория си мач и спечели. Той се е изправял срещу няколко известни бойци, като Marcos Rios Gonzalez, Josue Garcia, Adrian Torres Rodriguez, Jose Adolfo Caro, Misael Cabrera, Jose Adolfo Caro и други. На 27 август 2022 г. той има боксов двубой срещу интернет звезда, наречена KSI, и резултатът от двубоя е много очакван.

Луис Алкарас Пинеда Гадже и запознанства

С кого се среща Луис Алкарас Пинеда? Луис Джес Алкарас Пинеда е надарен и интелигентен човек. Той беше уединен човек, който никога не споделяше нищо за живота си с поддръжниците си. Нека ви уведомя, че той имаше много личен живот и не публикува нищо за половинката си. Според докладите той не е женен, но не знае за живота си на срещи. Предполагаме, че е ерген и живее добре, тъй като не можем да намерим никаква информация. Той е фокусирал цялото си внимание върху тялото и игрите си.

Популярни Публикации