Люи Бол – Нетна стойност, възраст, приятелка, етническа принадлежност, височина, кариера

Люи Бол е член на семейството на басиста на The Vamps Конър Бол. Конър Бол е музикант, актьор и басист на британската поп-рок група The Vamps, с членове на групата Брадли Симпсън, Джеймс Маквей и Тристан Еванс. Конър Бол започва с публикуване на кавъри на песни в YouTube и след това се присъединява към групата.

Бързи факти

Пълно истинско име Люи Бол
Псевдоним Лева
Възраст (към 2021 г.) 18 годишен
Професия Член на семейството
Рождена дата 2003 г
Място на раждане Абърдийн, Шотландия
Националност шотландски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
приятелка N/A
Нетна стойност М/А
Височина (прибл.) 5 фута 7 инча
Тегло (прибл.) 60 кг

Възраст и ранен живот на Луи Бол

Люи Бол е роден в 2003 г , в Абърдийн, Шотландия . Той е 18 годишен към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Луи Бол е пълното му име. Той споделя дом с родителите си и трима братя и сестри. Саймън Бол е името на баща му, а Кели Бол е името на майка му. Стюарт Стивън е името на неговия биологичен баща. По същия начин той е шотландски гражданин. Той е от смесен етнос. Неговата вяра е християнството. Говорейки за неговите образователни подробности, Луи Бол е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Луи Бол

Люи Бол е висок 5 фута 5 инча . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Люи Бол

Люи Бол

Луи Бол Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Люи Бол? Люи Бол нетна стойност е неизвестен, но се смята, че нетната стойност на брат му е между 100 000 и 1 милион долара. Нетната му стойност е повлияна от групата му The Vamps, както и от работата му като басист и пътуванията. Освен това актьорската му професия му позволи да направи значителна сума пари.

Кариера на Конър

Няма никаква информация относно Кариерата на Люи Бол. Но брат му започва кариерата си, като качва корицата в YouTube. По-късно, през 2012 г., той формира The Vamps с Брадли Симпсън, Джеймс Маквей и Тристан Еванс. Той беше последният, но не на последно място член на групата. Групата е подписана със звукозаписната компания Mercury Records, сега известна като Virgin EMI Records, същата година. Първоначално те публикуваха обложката в YouTube и издадоха дебютната си песен Can We Dance през 2013 г., която достигна номер две в класацията на Обединеното кралство. По-късно същата година те издават първия си албум, Meet the Vamps, който също се класира като номер едно в Обединеното кралство. Изключителният изпълнител е споделял сцената с известни изпълнители като The Weekend, Селина Гомез, Деми Ловато и Тейлър Суифт.

През 2015 г. групата обяви създаването на собствен звукозаписен лейбъл, Steady Records, с Universal Music и EMI Records. На следващата година те издават втория си студиен албум, Wake Up. И тръгна на световно турне Wake Up World. Те издадоха Kung Fu Fighting за филма Kung Fu Panda 3 през 2016 г. На 14 юли 2017 г. те ще издадат третия си студиен албум, Night & Day. По отношение на актьорската си кариера, той дебютира през 2010 г. с телевизионния сериал Conan. По-късно същата година той участва в Janoskians: Untold and Untrue.

Lewie Ball приятелка и запознанства

С кого се среща Луи Бол? В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. той пази личния си живот скрит от папараците. Луи Бол не е обект на никакви слухове или противоречия. Люи Бол се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации