Lucasraps- Нетна стойност, възраст, биография, Wiki, песни, височина и приятелка

Lucasraps (роден Люк Дънкан Малонг) е южноафрикански рапър и автор на песни. През октомври 2016 г. той дебютира заедно с Nasty C на East Coast Radio Huawei Durban Day. Научете повече за нетната стойност на Lucasraps, възрастта, биографията, Wiki, песните, височината и приятелката

Бързи факти

Истинско име Люк Дънкан Малонг
Псевдоним Lucasraps
Известен като Рапър и автор на песни
Възраст ЧЕ
рожден ден ЧЕ
Родно място Кейптаун, Южна Африка
Знак за раждане зодия Близнаци
Националност Южна Африка
Етническа принадлежност Смесени
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 58 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на бицепса ЧЕ
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 10,5 (САЩ)
приятелка Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 100 хиляди долара

Биография и националност на Лукасрап

Люк Дънкан Малонг е по-известен като Лукасрап . Той е южноафрикански рапър и автор на песни от Кейптаун. Израства в Дърбан, Южна Африка, където прекарва по-голямата част от живота си. През октомври 2016 г. той изпълнява рап заедно с Nasty C в деня на East Coast Radio Huawei Durban.

Lucas raps също зае първо място в състезанието Sportscene x Puma Put Me On. Той напуска училище на 17-годишна възраст и на следващата година обединява усилията си с DJ Maphorisa. Той се присъединява към лейбъла Blaqboy на Maphorisa (през 2018 г.).Lucasraps Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Lucasraps? Той има доста добри приходи от професионалната й кариера на рапър. Към октомври 2022 г , прогнозната нетна стойност на Lucasraps е 0k. Като рапър Lucasraps може да спечели част от приходите си от youtube, Soundcloud и други платформи за стрийминг. Младият художник живее живота си щастливо. Страница за чекиране често, тъй като ще актуализираме Lucasraps, Нетна стойност, Къща, Коли и други луксозни стоки.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Лукасрапс? Говорейки за измерването на тялото му, той стои на средна височина от 5 фута 8 инча и тежи около 58 кг. Лукас Рапс има черна коса и чифт черни очи.

Лукас Рапс изглежда много загрижен за здравето и личността си, така че трябва редовно да спазва правилна и здравословна диета. Lucasraps тренира всеки ден, за да остане във форма и здрав завинаги.

Lucasraps Приятелка и връзка

Коя е приятелката на Lucasraps? Въпреки че Лукасрапс е по-млад и по-популярен, изглежда, че той не се интересува от любовния живот или го осъзнава много и иска да го пази в тайна. Той е или необвързан, или има тайна връзка. Личният му живот все още е строго пазена тайна.

Списък с песни на Lucasraps

 • Без мен
 • 100 Questionz (ft. Kaien Cruz)
 • измамници
 • Baby Lets Go to Alex
 • Без дискусии
 • 40 хил
 • Извънземно мамка му
 • Те не са
 • Benz
 • Хиена
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Lucasraps-Y.O.G. (@lucasraps_sa)

Социална медия

Като рапър Lucasraps е доста активен в социалните медии Facebook, Instagram и Twitter. Той има повече от 219 хиляди последователи в своя Instagram, където публикува свои снимки.

Факти

 • Лукас рапира истинското име е Люк Дънкан Малонг
 • той е роден в Кейптаун, Южна Африка
 • Нетната му стойност е около 100 хиляди

знам за 347aidan Net Worth, Bio, Wiki

Популярни Публикации