Любовта е сляпа, теория за редактиране на TikToker, базирана на блюдо със пържени скариди, стана вирусна

Любовта е сляпа. Шоу за срещи на сляпо отново беше обект на критики заради възможностите си за монтаж . TikToker посочи значителна грешка при редактиране във втория сезон на шоуто. Видеото, изобразяващо целия инцидент, стана вирусно.

Салвадор Перес, един от участниците в шоуто, създаде пържени скариди за срещата си с годеницата Малори Сапата. Все пак количеството на пържените в чинията, която първоначално беше пълна, продължи да се променя по време на интензивния им разговор. Привържениците сега имат ден на полето заради този гаф.

TikTok изведе грешка при редактиране във All About Love is Blind

Грешката беше открита от потребителя на TikTok @straightouttaperu, докато гледаше видеото за срещата на Салвадор Перес и неговата годеница Малори Сапата. Двойката говори за това как се чувстват относно връзката си, защото са преминали през много заедно и разговорите им понякога са били трудни.Вместо да се затварят един друг, те бяха доволни да седнат, да поговорят и да се отворят един с друг на срещата си вечер. Двамата избраха да загърбят миналите си проблеми и да започнат от чисто.

Тук е някак наполовина празен, но просто изчакайте, каза потребителят, сочейки чиниите си с храна, които показват, че количеството храна в чинията им се променя за част от секундата, понякога пълно с пържени картофи, а понякога празно.

След това той отбелязва, че всичко е изчезнало! Обядът му е изчезнал, след което кадърът се променя към нова гледна точка, посочвайки, че храната на Перес е изчезнала още веднъж.

Гафът накара потребителя да повярва, че цялото шоу е съставено от изрязани клипове. Видеото бързо стана вирусно. Към момента на писане, видеото е получило 14,6K споделяния и 68,7K харесвания.

Феновете бяха изненадани от монтажа на „Любовта е сляпа“, тъй като някои предположиха, че сцената на двойката е изрязана като „Изобщо не е автентична“.

Това не е първият път, когато способностите за редактиране на Love is Blind са поставени под въпрос. Дори Абишек Шейк Чатърджи, който беше наказан в шоуто за засрамване на тялото на годеницата си Дийпти Вемпати, обвини предубеденото редактиране на шоуто за съсипването на неговия имидж и репутация.

Популярни Публикации