Любовната история на родителите на Феликс Чанг Хонг Грант започва в китайски ресторант

Повечето от нас са запознати с Хю Грант, британският актьор, най-известен с ролята си в „Четири сватби и едно погребение“. Това му донесе Златен глобус за най-добър актьор и БАФТА за най-добър актьор в главна роля. Грант има пет деца от две различни връзки. Феликс Чанг Хонг Грант е син на Хю Грант от бившия му партньор Тинглан Хонг. Компетентният и привлекателен мъж Хю пази личния си живот в тайна и рядко говори за него. Много от почитателите му може би не знаят за сина му Феликс. И така, ето всички факти относно детето на Хю Грант Феликс, с които трябва да сте наясно.

Второто дете на Хю Грант е Феликс.

Феликс-чанг-хонг , прекрасното дете, се роди на 29 декември 2013 г. Според акта му за раждане синът на Хю Грант Феликс е роден в болницата „Света Мери“ в Падингтън, Западен Лондон. По същото време херцогинята на Кеймбридж трябваше да роди. Грант обяви раждането на сина си в Туитър на 16 февруари 2013 г. Той туитна отново в 18:44 ч., изчиствайки всяко объркване сред феновете си относно бащинството му. Второто дете на Хю Грант от бившата му партньорка Тинглан Хонг е Феликс. Двойката има още едно дете, Табита Ксайо Си Хонг Грант, което е само на 16 месеца, когато Феликс се ражда.

Любовната история на неговите родители Всичко започна в китайски ресторант.

На Феликс-чанг-хонг майката Tinglan Hong е китайка по националност и е родена в Китай. Майката на Феликс се премества в Обединеното кралство през 2003 г., след като е родена в провинция Джъдзян в Източен Китай през 1979 г. Тя работи като рецепционистка в китайски ресторант в Лондон, където родителите на Феликс се запознават. Феликс Чанг Хонг Грант

Синът на Хю Грант Феликс Чанг Хонг Грант

Хю Грант започна афера с майката на Феликс през 2011 г. Според някои сведения мис Хонг се срещна с г-н Грант във винен бар в Челси през 2008 г. Преди да се впусне в афера през януари 2011 г., бившата двойка създаде странна връзка. Табита Грант, първото им дете, се ражда същата година. По това време обаче бившата двойка вече не поддържаше връзка. Те се свързаха отново през 2013 г. и след това отново се разделиха през 2014 г. Хю се разведе с майката на Феликс, но той гарантира, че децата му и бившата любов имат достъп до удобствата на живота. Хю закупи дом за 1,2 милиона долара за бебето си майка през 2011 г., за да предпази Феликс, Табита и майка им.

 Хю Грант

Бащата на Феликс е женен

На Феликс Чанг баща, Хю Грант, се ожени за първи път през 2018 г. за дългогодишната си любов Анна Елизабет Ебърщайн на 57-годишна възраст. Хю Грант, холивудски актьор, и Анна, шведска телевизионна продуцентка, се ожениха на 25 май 2018 г. Сдържаният ключ сватбената церемония се състоя в регистъра на Челси в Лондон.

 Хю Грант

Бащата на пет деца През 2018 г. Хю Грант се ожени за Анна Ебърщайн. Страницата на Хю Грант във Facebook предостави изображението.
Хю, бащата на Феликс, се среща с няколко жени, но не се жени за тях преди брака, включително Елизабет Хърли, Джемайма Хан, настоящата му съпруга Анна Еберщайн и Тинглан Хонг. Хю никога не се жени за тези дами, но никога не се отказва от мечтата си да бъде баща на децата им.

Братя и сестри на Феликс Грант и полубратя и сестри

Хю излизаше с няколко жени, включително майката на Феликс Тинглан, и имаше деца с някои от тях, както беше посочено по-рано. Сестрата на Феликс Табита е най-голямата от братята и сестрите на Феликс. Табита Грант е биологичната сестра на Феликс. Той също има три полубратя и сестри поради връзката на баща му с Анна. През декември 2015 г. баща му и мащехата Анна посрещнаха неговата полусестра. По същия начин, полубратът на Феликс Джон Мънго Грант е роден през септември 2012 г. на двойката. Най-малкият брат на Феликс Чанг е роден през пролетта на 2018 г., въпреки че родителите му все още не са споделили името на детето.

Популярни Публикации