Любовна история от детството на Хана Пратер със Себастиан Фетел

Хана Пратер е студентка по индустриален дизайн и съпруга на известния немски състезател Себастиан Фетел.

Бързи факти

Пълно име Хана Пратер
Първо име Хана
Фамилия Пратер
Дата на раждане 1987 г
Професия Съпруга на знаменитост
Националност Немски
Държава на раждане Германия
Семейно положение Женен
Съпруг Себастиан Фетел
Без деца 3
нетна стойност 0 хил

Детската любовна история на Себастиан Фетел с Хана Пратер

Хана и Себастиан бяха приятели от детството. Те споделяха всеки момент. И двамата са учили в едно училище и са били съученици от 2006 г. Себастиан е спечелил няколко шампионски титли като състезател, както всички знаем, от 2010 до 2013 г. Освен това те са били просто деца на път за училище, когато са се запознали. Двама от тях са доста сдържани и не говорят много за личния си живот. Според запознати обаче те са заедно от 2010 г. и са се срещали дълги години.

  Хана Пратер

Хана Пратер (Източник: Google)Защо не знаем за брака им?

Когато повечето знаменитости разкриха връзките си, за да станат известни, дори и да не бяха сериозни, двойката запази връзката си в тайна. В днешно време е доста трудно да се скрие от очите на обществото, особено ако човек е известна личност. И двамата бяха забелязани в канадско телевизионно шоу.

Имаше представа, че носи брачна халка. Изображенията не бяха толкова ясни, че медиите не можаха да ги уловят. По-късно, когато съпрузите присъстваха на тържеството във Франция, пръстенът липсваше. Всички бяха озадачени в резултат на това затруднение. В крайна сметка, защо не искат да обявят брака си?

Хана споделя общи прилики със съпруга си.

Днешният живот се върти около сферата на социалните медии. С използването на тези приложения за социални медии успяхме да научим за актуализациите в живота на нашите фенове. Получаваме бегъл поглед или, в някои случаи, цялата история за живота на знаменитост. Тези приложения обаче няма да бъдат разпознаваеми от всички.

Хана заяви. Тя току-що се присъедини към Instagram, въпреки че все още не е публикувала семейни снимки. От друга страна, Себастиан има само акаунта, който му направиха негови почитатели. В резултат на това ние не сме наясно с явлението в ежедневието им. Тя каза: Съпругата ми и аз имаме подобни предпочитания по отношение на приложенията за социални мрежи. Не искаме да публикуваме нашите снимки. Никога не съм бил активен с приложения за социални медии. Затова не ми липсва, каза Себастиан.

Сватбените им снимки все още не са публикувани.

Двойката е горди родители на три деца. В тази връзка техните сватбени снимки все още не са споделени. В едно интервю Себастиан каза, че нямам много приложения на телефона си и не съм голям любител на това. Когато разглежда страницата на жена си, той забелязва, че тя е публикувала само няколко снимки на храна. Те се ожениха и не са споделили нито една публикация за това. Когато повечето знаменитости качват снимки на всичко, тези двойки не са публикували нищо за сватбата си.

  Хана Пратер

Хана Пратер (Източник: Google)

Хана току-що посрещна третото си дете в семейството.

Себастиан и Хана наскоро бяха благословени с новороден син. Младото момче вече има две по-големи сестри - Емили Фетел и Матилда Фетел. Общо пилотът на Ferrari Себастиан Фетел вече има петима членове на семейството. Все още не сме виждали изображения на новото бебе.

Освен това научихме за това от един от техните колеги. Той каза в Twitter: Поздравления за Себастиан и семейството му за раждането на третото им дете, новородено момченце. Себастиан нямаше да бъде достъпен за интервюта за медии днес поради този прекрасен повод, тъй като щеше да бъде със семейството си.

Нетната стойност на Hanna Prater през 2022 г

Нетното състояние на Hanna Prater Childhood е 560 000 долара към 2022 г. и тя е собственик на своя моден лейбъл. Тя е публична личност, тъй като е студентка по индустриален дизайн и бизнесдама. Дълги години тя си сътрудничи с издания като Look.

Популярни Публикации