Любимата на феновете Кейт беше елиминирана, след като представи недостатъчно приготвено ястие в Masterchef

Кейт беше елиминирана от MasterChef Сезон 12, Епизод 5, след като представи на съдиите недостатъчно сготвено и несготвено ястие. В сряда вечер MasterChef се завърна за още един вкусен епизод. Тазседмичният епизод, Winners Mystery Box: Spirit of Vegas, изправи участниците един срещу друг в първото за сезона предизвикателство с мистериозна кутия. Те бяха на ръба да бъдат елиминирани, така че залозите бяха доста високи.

Докато много кандидати приготвяха солени ястия, шепа избраха да зашеметят съдиите със сладкиши. Кейт беше една от тях. В предизвикателството с мистериозната кутия на участничката беше даден бърбън като избрана от нея спиртна напитка и тя избра да направи торта с подправки от костилкови плодове и карамелен сос от ванилия от бърбън. Тя нямаше достатъчно време да изпече тортата и не искаше да я достави на съдиите неизпечена или недостатъчно изпечена. Тя реши да разглоби тортата като идея в последния момент и да се опита да използва парчетата, които могат да бъдат спасени.

За съжаление беше провал. Недопечената торта на Кейт я постави в долната тройка. Съдиите стигнаха до решението си след кратко обсъждане. Кейт беше състезателят, който беше елиминиран. Феновете, които видяха предаването, изразиха недоволството си от уволнението й в социалните мрежи.Кейт беше изпратена у дома в MasterChef, сезон 12, епизод 5.

Феновете изразиха своето разочарование и възмущение в Twitter, когато квалифицираният готвач беше отстранен.

Защо Кейт беше изгонена от сезон 12, епизод 5 на MasterChef?

В епизод 5 на MasterChef: Back To Win, състезателите се състезаваха един срещу друг в предизвикателство с мистериозна кутия. Шон О’Нийл, шампионът от Сезон 7, го курира. Те трябваше да направят три подобни ястия от спиртните напитки, които получиха в кутиите си. Кейт каза, че приготвя торта с подправки от костилкови плодове с карамелен сос от зърна ванилия от бърбън, пресен крем шантили и накиснати сливи.

Borboun беше духът на избор за всеки друг участник. Кейт каза, че е имала късмета да го получи. Гордън Рамзи разпита готвачката защо е избрала десерт, след като бърбънът може да върви и в двете посоки. Кейт каза, че е вкусна готвачка, която разбира и харесва това, което прави. Но тя не искаше да играе на сигурно и да се скрие в сенките.

  Кейт

Съдиите бяха загрижени, тъй като на Кейт оставаха само 30 минути, но тортата й все още не беше поставена във фурната. Но времето настигаше Кейт. Кейт осъзна, че тортата й все още е недостатъчно изпечена и сурова, тъй като времето изтече, и я извади от фурната. Тя нямаше време да произвежда нищо друго, така че трябваше да се задоволи с това, което имаше. Храната й обаче беше сурова и недопечена. Гордън коментира ястието на Кейт, като отбеляза, че изглежда, че е ядено от него. Според журито тортата изглеждаше хрупкава на места и сурова на други. Арън разкри, че ястието й има няколко технически недостатъка.

Дара и Томи се присъединиха към състезателя на MasterChef в последната тройка. Но, за съжаление, тя беше тази, която беше отстранена. Тя беше полуфиналист на MasterChef Сезон 8, въпреки че времето й беше съкратено този сезон.

  Кейт

Повече информация за случилото се тази седмица в MasterChef Season.

Томи избяга от още един куршум тази седмица с елиминирането на Кейт. За втори пореден път претендентът е поставен в последната тройка. Храната му не се хареса на съдиите. Кейт, от друга страна, беше спасен, защото храната му беше недостатъчно сготвена. Дара също избегна елиминирането, въпреки че тортата й беше суха поради кристализирането на карамеления й сос и не можеше да се добави към ястието й. MasterChef се излъчва по Fox всяка сряда вечер от 20:00 часа. ЕТ. Повече информация може да намерите в местните обяви.

Популярни Публикации