LPSSkittles- Wiki, възраст, гадже, нетна стойност, височина, кариера

LPS Skittles е производител на съдържание в YouTube от Съединените щати. LPSSkittles е добре известна с видеоклиповете си, показващи герои от Littlest Pet Shop. За своите последователи тя е известна още като Skittles и Hannah. Знайте всичко за LPSSkittles Wiki, LPSSkittles възраст, LPSSkittles Гадже, LPSSkittles Нетна стойност, LPSSkittles Височина , и още

Бързи факти

Истинско име Хана
Псевдоним LPS Skittles
Известен като Youtuber, личност в социалните медии, създател на съдържание в Little Pet Shop
Възраст 22 години
рожден ден 07 юли 1998 г
Родно място Колорадо, САЩ
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Номер на обувка N/A
гадже N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на LPSSkittles

Хана е истинското име на LPSSkittles. Феновете й я помнят както от нейната онлайн персона, така и от нейното име. Освен това тя е добре известна като Skittles. LPSKittles беше създадена на 7 юли 1998 г. и сега е на 22 години. Нейната зодия е Рак, а всъщност е от Колорадо, САЩ. Що се отнася до баща й, LPSkittles има по-голям брат или сестра. Няма други подробности за нейните родители или роднини.

кариера

PSSkittles е добре позната фигура в социалните медии. Тя е главно продуцент на съдържание в YouTube, която е добре известна със своите публикации на тема Littlest Pet Shop. Тя е добре известна със своя YouTube канал LPSSkittles, който има над 272 000 зрители и над 43,9 милиона видеоклипа.Освен това тя стартира своя канал на 29 юни 2009 г. Тя се присъединява към YouTube, когато е на девет години. След това Хана продуцира първия видеоклип на Littlest Pet Shop за своя канал, когато беше на 10 години. Когато за първи път стартира в YouTube, тя създава видеоклипове, за да се забавлява. Въпреки това нейната база от фенове и абонати се разшириха с течение на времето. В резултат на това тя започна да ги създава, за да забавлява другите.

LPSSkittles никога не е мечтала, че нейният канал ще се разшири до мащаба, който има, и тя е вечно благодарна на всеки, който се абонира и гледа нейните публикации.

Освен това първият й видеоклип на нейния уебсайт, LPS Hair Salon, беше публикуван през август 2009 г. LPS Bully School и LPS Message in a Bottle Valentine’s Special са две от най-известните й качвания в YouTube. По същия начин както LPSSkittles, така и звездата от шведския сайт LPSHannah са потребители на Littlest Pet Shop в YouTube на тема Хана.

LPS: Училище за побойници (Част 1 – Срещане на неприятностите) | LPSskittles, LPS: I’m Blue Music Video! | LPSskittles и LPS: 10 неща, които мразя при вземането на душ! | LPSskittles има най-много гледания на уебсайта си, съответно с 3,5 милиона, 2,6 милиона и 2,1 милиона гледания.

LPSSkittles Гадже, Запознанства

LPSSkittles се сгодиха през август 2019 г , и тя обяви новината на феновете си чрез история в Instagram на 26 август 2019 г. Тя обаче не отиде много по-далеч. Тя не каза много за приятеля си или брачните планове на двойката.

Нетната стойност на LPSSkittles

LPS Skittles нетната стойност се оценява на 00 000 . Тя е пуснала над 80 видеоклипа на уебсайта си, които са получили над 43,9 милиона гледания. LPSskittles, от друга страна, не са пуснали ново видео през последните девет месеца. Въпреки това, тя получава 4k гледания на видео всеки ден.

Популярни Публикации