Louis Aguirre- Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

луис агире е известен водещ на новини. Луис Агире е професионален водещ на новини в Съединените американски щати. В момента той е нает като водещ на новини в WPLG Local 10 News Miami от 2021 г. Не само това, но преди това е работил като водещ за The Insider, отразяващ развлекателната индустрия. Знайте всичко за Louis Aguirre- Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Бързи факти

Пълно име: луис агире
Дата на раждане: 12 ноември 1966 г
Възраст: 55 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Държава: Съединени щати
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Маями, Флорида
Националност американски
баща Луис Хуан Агире
Майка Аида
Братя и сестри Мишел Мартинез, Теси Майо и Анджи Агире

Луис Агире Биография

Луис Хуан Агире е роден на 12 ноември 1966 г. Той е роден в Маями, Флорида. В момента е на 55 години. Освен това, въз основа на рождената му дата, той е Скорпион. Освен това той е от американска националност, въпреки че етническият му произход е неизвестен.

Луис Хуан Агире и Аида са имената на родителите му. Луис Хуан, баща му, е опитен инженер. Той имаше трима братя и сестри. Сред тях са Мишел Мартинез, Теси Майо и Анджи Агире.Луиз завършва йезуитското подготвително училище в Белен през 1984 г. Посещава университета в Маями и университета Париж-Сорбона. В крайна сметка Агире получава бакалавърска степен по комуникации и бакалавърска степен по изкуства по френски език от университета.

Височина и тегло

Луис е висок 6 фута и 1 инч. Освен това той има черна коса и черни очи. Останалата му информация обаче не е достъпна, включително теглото, размера на роклята, размера на обувката, размера на бедрата и размера на талията.

кариера

Луис започва кариерата си през 1989 г. като испаноезичен кореспондент на Телемундо. Той беше номиниран за награда 'Еми' за работата си върху сериал, който подчертава кризата със СПИН в Америка. Той напусна Телемундо след една година. Освен това той се присъедини към филиала на ABC в Южна Флорида, WPLG. Там започва кариерата си като репортер. По-късно той стана водещ през уикенда след известно време. Освен това той интервюира кубинския президент Фидел Кастро.

Луис се присъедини към FNC след четири години в телевизионната индустрия. Нает е като ко-водещ. Освен това той беше гост в сутрешните новини на FNC, FOX и FRIENDS. Той се завръща в Южна Флорида през 2003 г. като развлекателен репортер за WSVN. Той служи като водещ на шоуто за Deco Drive. Това е най-популярното шоу на станцията.

Освен това Агире е служил като експерт за вътрешния човек на American Idol в Южна Флорида. Освен това той предостави гласа на различни герои в приключенската игра на Funcom, The Longest Journey. Дебютира през 1999 г.

Нетната стойност на Louis Aguirre

Нетното състояние на Луи се оценява на между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г. Въпреки това неговият годишен доход, лично имущество и други потвърждения не са публично достъпни.

Louis Aguirre Съпруга и брак

По същия начин изглежда, че Луис предпочита да не казва много за личните си дела. Изненадващо, той е запазил в тайна личния си живот и връзките си. Ето защо определянето и научаването на повече за връзките му е малко трудно.

Освен това той не е женен в момента. Може би той е по-фокусиран върху професионалния си живот и работата си, отколкото върху личния си живот. В резултат на това той предпочита да избягва всяка връзка. Към 2021 г. той най-вероятно е необвързан.

Популярни Публикации