LostNUnbound- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

LostNUnbound е геймър в YouTube и коментатор на игри от Съединените щати. Той е най-известен със своя едноименен канал в YouTube. LostNUnbound е спортен геймър, който се фокусира основно върху съдържанието на NBA 2K и Madden. Прочетете пълната биография, за да научите всичко LostNUnbound възраст, LostNUnbound приятелка, LostNUnbound нетна стойност, LostNUnbound етническа принадлежност , и още подробности

Бързи факти

Пълно име: Грег Фулър
Дата на раждане: 18 юли 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, онлайн геймър, коментатор на игри
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,1 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Ню Джърси
Националност американски
Религия християнството

Биография на LostNUnbound

LostNUnbound е роден на 18 юли 1998 г. и е на 22 години към момента на писане. Грег Фулър е истинското му име и той е от Ню Джърси. По същия начин той е зодия Рак. Той рядко обсъжда личния си живот в социалните медии, включително своите родители, братя и сестри и други членове на семейството. Известно е обаче, че е благочестив човек. По същия начин той често включва библейски цитати в своите онлайн публикации.

Освен това LostNUnbound не е споделил никаква информация за своето образователно пътуване. Въз основа на възрастта му обаче можем да предположим, че LostNUnbound е студент, освен ако не е избрал да се откаже от обучението си, за да се съсредоточи върху професионалния си живот.Височина и тегло

LostNUnbound е висок 5 фута 9 инча. Неговото тегло, размерите на гърдите, талията и бедрата, бицепсите, роклята и размерът на обувките обаче не са налични. По същия начин LostNUnbound има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса.

кариера

LostNUnbound е знаменитост в социалните медии. Той създава видеоклипове в YouTube за NBA 2K и Madden. Той стартира канала си в YouTube на 7 юни 2011 г., но го качи едва по-късно. LostNUnbound има 1,69 милиона абонати в YouTube.

На 9 юли 2013 г. LostNUnbound публикува „NBA 2K14 Player Listers for NBA 2K13“ в YouTube. Първоначалните записи бяха съсредоточени върху „NBA 2K14“, но той бързо включи игрите „Madden NFL 25“.

LostNUnbound се присъедини към TGN в рамките на месеци. Помага на YouTubers да растат. LostNUnbound се завръща към „NBA 2K14“ и „FIFA 14: Ultimate Team“ след няколко месеца. Той е приятел с NBA 2K геймъра NickTheBullsFan. Той подкрепя Оклахома Сити Тъндър от НБА. LostNUnbound качва NBA 2K и Madden геймплей видеозаписи и видеозаписи за реакции на фенове към NBA клубни събития.

Реакцията на феновете на Thunder за присъединяването на Кевин Дюрант към Warriors беше публикувана на 4 юли 2016 г. Тя стана вирусна, привличайки вниманието на медиите. Други фенове на НБА коментираха в социалните мрежи, а ESPN излъчи част от кадрите.

LostUNbound качва видеоклипове на NBA 2K, Madden и FIFA 14. Той публикува видеозаписи с предизвикателства, филми на открито и реакции от играта на НБА.

През ноември 2015 г. LostUNbound създаде LNUPlays, за да предостави произволни игри и предизвикателства. LostUNbound е публикувал само пет видеоклипа от 15 ноември 2015 г. Той също така създаде канала LNU за 2019 г. При писането на тази биография този канал беше празен.

Нетна стойност на LostNUnbound през 2022 г

LostNUnbound се оценява на нетна стойност от приблизително ,1 милиона към 2022 г. Самотният му канал в YouTube се оценява на 3 000. LostNUnbound има над 1400 видеоклипа в своя канал, които са събрали над 547 милиона гледания. Всеки месец LostNUnbound публикува средно по три нови видеоклипа, генерирайки 240 000 гледания на видеоклипове и 86 нови абонати.

LostNUnbound приятелка, запознанства

LostNUnbound най-вероятно е необвързан в момента. Той не е предоставил много информация по този въпрос. По същия начин, LostNUnbound не е направил публикации в социалните медии, показващи текущите му връзки или афери.

Популярни Публикации