Лорна Смит Тайсън - Всичко, което трябва да знаете за нея

Лорна Смит Тайсън е майка на световния шампион по бокс Майк Тайсън. Тя е родена в Шарлотсвил, Вирджиния, и прекарва по-голямата част от живота си на Франклин авеню 203 в Бедфорд Стайвесант.

Бързи факти

Пълно име Лорна Смит Тайсън
Първо име Лорна
Презиме Смит
Фамилия Тайсън
Професия Майка на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Шарлотсвил
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Съпруг Джими Киркпатрик
Без деца 3
Дата на раждане 1927 г

Децата на Лорна Смит Тайсън

Тя беше майка на три деца. Родни и Майк Тайсън са синове, а Денис Тайсън е дъщеря. По-големият брат на Майк е Родни Тайсън. Имаха пет години разлика във възрастта и нямаха нищо общо.

Родни, по-големият брат, е хирург, докато Майк е боец. Тайсън заявява в книгата на Майк от 2014 г. „Неоспорима истина“, че той и брат му нямат много общо и че брат му Родни е странен човек. Твърди се, че Лорна Мей Смит се е омъжила за мъж от Ямайка на име Пърсел Тайсън след среща в Ню Йорк. Датата на сватбата им в момента не е налична. Бракът им беше кратък.  Лорна Смит Тайсън

Лорна Смит Тайсън (Източник: Pinterest)

Съобщава се, че Пърсел Тайсън е истинският баща на Майк, въпреки че човекът, който Тайсън познава като свой баща, е Джими Къркпатрик. Джими беше забележителен бейзболен играч в квартала. Къркпатрик беше женен и имаше син, полубрат на Тайсън, на име Джими Лий Къркпатрик. Джими Къркпатрик се премества в Бруклин, след като напуска семейството си, където среща Лорна (майката на Тайсън). Къркпатрик изостави майката на Майк и семейството им след раждането му. Майката на Тайсън сама се грижеше и отглеждаше децата си. Къркпатрик почина през 1992 г.

По-малкият син на Лорна, той е роден на 30 юни 1996 г. Той е бивш професионален боксьор от Съединените щати, който се бие от 1985 до 2005 г. В ранните си дни той беше известен като Kid Dynamite, а по-късно като The Baddest Man on the Планета. Известен също като Железния Майк. Той е най-младият шампион в тежка категория в историята, след като спечели титлата на 20-годишна възраст.

Той има шестото най-дълго царуване на обединена титла в историята на бокса в тежка категория, с осем последователни защити. От 1986 г. до 1989 г. той постоянно е класиран сред първите десет в тежка категория в света 12 пъти.

Според BoxRec той също е класиран на първо място. Майк е добре известен със своята свирепа и ужасяваща боксова техника. Той често беше в новините поради противоречивото си поведение на и извън ринга. Майк има два неуспешни брака. Той е бил женен три пъти през целия си живот. Първата и втората му съпруга са Робин Гивънс и Моника Търнър. Лакиха Спайсър е настоящата му съпруга. Женят се през 2009 г. и имат две деца. Майк е баща на седем деца.

Денис Андерсън, дъщерята на Лорна, е родена на 14 юни 1964 г. Тя е майка на две деца, Ерика и Роджър младши, със съпруга си Роджър.

Тя почина на 24 години през 1990 г. Съпругът й я намери в безсъзнание в Куинс. Тя е починала от инфаркт заради теглото си, твърдят спекулациите. Майк, братът на Денис, я обожаваше. Смъртта на Дениз съсипа семейството й. Лорна обожаваше дъщеря си и оплакваше смъртта й години наред. Майк имаше страхотна боксова кариера и достигна известност, но имаше трагична трагедия. Действията на Тайсън на ринга и извън него бяха спорни. Противоречията на Майк го накараха да прекара голяма част от времето си в затвора. Отношенията с майка му бяха най-лошите. В интервю той обсъди техните трудности. Той никога не е виждал майка си щастлива или горда. Майка му го познаваше като разглезен брат. Той съжаляваше, че не беше добро дете. Смъртта на майка му го съсипа емоционално и психически, защото никога не я беше срещал. Майк качи снимка на майка си от 1947 г. в Instagram; тя беше на 20 и изглеждаше прекрасно.

Смъртта на Лорна Смит Тайсън

Лорна Смит Тайсън почина от рак през 1982 г., на 55-годишна възраст. По това време Майк беше само на 16 години. След като майка му почина, той постави тялото й в най-скъпия наличен ковчег. На въпрос защо го е направил в интервю, Майк заяви, че е виновен, че е ужасен син и не знае защо. Вярваше, че майка му е разочарована от него и това беше неговият начин да й покаже любовта си.

Lorna Smith Tyson Net Worth

Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Лорна не е известна. Майк, нейният син, има нетна стойност от десет милиона долара.

Популярни Публикации