Лора Хопър- Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Лора Хопър е известна британска актриса, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии, продуцент, Youtuber, писател, създател на съдържание и предприемач от Лестър, Англия. Тази зашеметяваща актриса е добре известна и като съпругата на Том Хопър. Том е известен британски актьор и продуцент, според Wikipedia. Хопър също е добре известен в нацията с портрета си на Алберт Вескер в Resident Evil: Добре дошли в Raccoon City.

Бързи факти

Пълно истинско име Лора Хигинс.
Известно име Лора Хопър.
Дата на раждане 16 март.
Година на раждане Ч/Б 1986-1988.
Възраст (към 2022 г.) Ч/Б 34-36г.
Място на раждане Лестър, Англия, Обединеното кралство.
Сегашен адрес Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност, продуцент, съпруга на знаменитост, писател, Youtuber, създател на съдържание и предприемач.
Нетна стойност 5-6 милиона щатски долара (приблизително).
Националност британски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Риби.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Образователно училище по изкуства.
Институтът Лий Страсбърг.
Тегло В килограми: 55 кг
В лири: 121 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 6″

Възраст и ранен живот на Лора Хопър

Лора Хопър е роден в Обединеното кралство на британски родители. Лора празнува рожден ден на 16 март всяка година, според нашето проучване. Точната й година на раждане не е известна. Възрастта на Лора Хопър се оценява на между 34 и 36 години (към 2022 г.). Тя е надарена жена. Лора Хигинс е нейното име.

Тя има страст към представленията от малка. Според източници тя е посещавала The Arts Educational School, за да продължи актьорското си образование. Тя също така стана член на Института Лий Страсбърг. След това започва кариерата си като актьор в развлекателния сектор.Височина и тегло на Лора Хопър

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Лора Хопър е висока 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.

  Лора Хопър

Нетната стойност на Лора Хопър

Колко е нетната стойност на Лора Хопър? Лора изкарва добре като професионална актриса. Освен това тя печели пари от продуцентската си фирма. Нека ви разкажа за нея и продуцентската фирма на съпруга й, Pine Tree Productions. Освен това тя рекламира различни продукти в социалните медии и YouTube. Счита се, че нетното състояние на Лора е между 5 и 6 милиона долара (приблизително) към 2022 г.

кариера

Що се отнася до работата й, тя е добре позната актриса и телевизионна личност. Тя започва професионалната си актьорска кариера след завършване на актьорското си обучение. Тя направи своя дебют в ефира през 2013 г. с телевизионния сериал Our Girl. По-късно тя се появява в редица проекти, включително Leopard, Black Sails, Hollyoaks и други. Лора стана известна след участието си в ролята на Рейчъл Хершбергер в телевизионния сериал The Umbrella Academy.

Тя стана известна през септември 2022 г., след като изигра ролята на Каси във филма „Любов във вилата“. Тя е не само актьор, но и продуцент. Тя също управлява The Hopper Family, семеен канал в YouTube. Нейният акаунт в YouTube има почти 2,13 хиляди последователи. Нейният канал е посветен предимно на семейни влогове. Освен това тя работи върху актьорската си кариера.

Лора Хопър Съпруг и брак

Кой е съпругът на Лора Хопър? Лора е добре известна в цялата страна като съпругата на Том Хопър. Нека ви разкажа за Том Хопър, известен британски актьор и продуцент. Двамата се срещат от доста време. Не само това, но Том и Лора си сътрудничиха в редица филми и телевизионни сериали. Двойката се жени на 7 юни 2014 г., след като са се срещали дълго време.

Що се отнася до децата й, Лора е майка на две: Truly Rose Hopper (дъщеря) и Freddie Douglas Hopper (син) (син). Освен това тя публикува много снимки на децата си в социалните медии. Не само това, но тя има собствен канал в YouTube, където публикува семейни влогове.

Популярни Публикации