Лорън Донзис- Биография, възраст, височина, гадже, нетно състояние, религия, кариера

Лорън Донзис е американска актриса, по-известна с ролята си на Моли в сериала на Netflix No Good Nick. Тя също се появява в четвъртия сезон на оригиналния сериал на Disney Channel Лив и Мади като Руби. Тя все още е много популярна в социалните медии и има голяма база от фенове там.

Нейното потребителско име в Instagram, „Laurenson is“, има 449K+ последователи. Тя има широка медийна мрежа и фен база онлайн. Разгледайте Wiki на Лорън Донзис, биографията, възрастта, височината, теглото, гаджето, измерванията на тялото, нетната стойност, семейството, кариерата и няколко други факта в нейната биография.

Бързи факти

Истинско име Лорън Донзис
Псевдоним Лорън
Известен като актриса
Възраст 17 годишен
рожден ден 28 юли 2004 г
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Зодия Лео
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 2 инча (1,60 м)
Тегло прибл. 45 кг (99 паунда)
Измервания на тялото прибл. 28-26-35 инча
Размер на чашката на сутиена 26 А
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 4,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг не
Нетна стойност 1 милион долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, плуване

Лорън Донзис Биография, възраст, семейство

Лорън Донзис е родена на 28 юли 2004 г. Тя е на седемнадесет години . Тя е от смесен произход и има американско гражданство. Нейната зодия е Лъв. Тя е родена в град Лос Анджелис, Калифорния. Робин Донзис, нейната самотна майка, я отглежда. Тя все още има трима братя и сестри.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Лорън Донзис? Тя е висока 5 фута 2 инча или 1,60 метра или 160 сантиметра. Тя тежи около 45 кг (99 паунда). Освен това тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Размерите на тялото й са 28-26-35 сантиметра. Тя има скала за сутиен от 26 A.

  Лорън Донзис

Лорън Донзис позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Лорън Донзис 2022 г

Каква е нетната стойност на Лорън Донзис? Тя си сътрудничи с известни марки като Amazon, Allstate, Chili’s Restaurant, Verizon Fios и др. Нетната й стойност се очаква да бъде между 1 милион долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Лорън Донзис дебютира в първата си реклама на седемгодишна възраст. Тя играе Хана, дъщерята на Пънки Брустър, в рестартирането на сериала от 80-те години Пънки Брустър, който тя създаде съвместно със Солейл Муун Фрай. Сериалът ще бъде излъчен по Peacock на NBC през февруари 2021 г.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Лорън Донзис? Лорън Донзис е неомъжена жена, която е наистина концентрирана върху работата си. Тя има огромна група връстници и голяма социална мрежа. Тя има набор от лични приятели и бракове.

Факти

  • Лорън Донзис има голямо разнообразие от интереси и умения, както и общителен и топъл профил в социалните мрежи.
  • Тя обсъжда своите ежедневни рутини и взаимодействия с феновете си, позволявайки им да видят бегла представа за нейния живот.
  • Тя има силно чувство за стил и дизайн, както и естествен талант за фотография.
  • Лорън има разнообразна група от фенове и поддръжници поради топлата си и мистериозна личност.
  • Изпълнението й демонстрира способността й да признава други артисти.

Популярни Публикации