Лорън Чен- Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Лорън Чен е известен канадски YouTuber, Blogger, политически коментатор и телевизионен водещ. Лорън Чен стана известна в резултат на невероятното си съдържание в канала си в YouTube. Разгледайте Нетната стойност на Лорън Чен, възраст, Wikipedia, националност, Twitter, Instagram, съпруг, височина

Бързи факти

Пълно име Лорън Елиз Чен
Дата на раждане 30 юни 1994 г
Възраст 28 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 8
Пол Женски пол
Професия Youtuber
Държава Канада
Височина 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение по отношение
Запознанства Лиам Донован
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 32-25-32
Родно място Онтарио
Националност канадски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
образование Бакалавър по политически науки
Братя и сестри един
Facebook Лорън Елиз Чен във Facebook
Twitter Лорън Елиз Чен в Twitter
Youtube Лорън Елиз Чен Youtube
Instagram Instagram на Лорън Елиз Чен
Марки N/A
Хоби N/A

Ранен живот на Лорън Чен

Лорън Чен е родена в Онтарио, Канада на 30 юни 1994 г. Тя е добре известна и с канала си в YouTube, Roaming Millennial. По същия начин тя е родена с полуазиатски, полуканадски произход. Лорън е християнка, според религиозните си вярвания. Бащата на Чен е бизнесмен, а майка й е домакиня. Лорън е отгледана от родителите си и по-малкия си брат. Канадският YouTube, от друга страна, е запазил имената на баща й, майка й и брат й скрити от медиите.

Лорън завършва образованието си в Хонконг. По-късно тя се премести в Канада, за да продължи образованието си. Чен продължи да посещава един от най-престижните университети в Канада. Лорън също завършва с бакалавърска степен по политически науки и по-късно следва второстепенна степен по Близкоизточни изследвания и арабски език.Височина и тегло на Лорън Чен

Колко висока е Лорън Чен? Преминавайки към измерванията на тялото, Лорън има добре оформено и поддържано тяло. Чен е висок, висок около 5 фута и 7 инча. Лорън, от друга страна, има общо телесно тегло от около 51 кг или 112 фунта. Най-отдадените й последователи я разпознават с нейната нежна усмивка и ненатрапчив моден усет. Лорън има добре оформено тяло. Тя също така се занимава с физически упражнения като аеробика, йога и фитнес, за да поддържа тялото си в добра форма. Всъщност измерванията на тялото й са 32-25-32 инча. Тя също има прекрасни тъмнокафяви очи и естествено кестенява коса.

  Лорън Чен

Лорън Чен позира за снимка Източник: Instagram

Лорън Чен Нет Уърт

Каква е нетната стойност на Лорън Чен? Лорън стартира в псевдоинтелектуалното телевизионно шоу Blaze. Нейната нетна стойност и заплата не са оповестени публично. Нетното състояние на Лорън Чен се оценява на 1 милион щатски долара към октомври 2022 г. , според източници.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Лорън Чен е добре познат канадски YouTuber, блогър, политически коментатор и телевизионен водещ. По същия начин Лорън стана известна в резултат на невероятното си съдържание в канала си в YouTube. Лорън също така често споделя информация за расизма, алтернативното дясно, дясното и различни други теми в канала си в YouTube.

В момента Чен е в светлината на прожекторите в резултат на канала си в YouTube Roaming Millennial. Лорън е добре известна с публикуването на политически разсъждения в акаунтите си в социалните медии. В канала си в YouTube създателят на съдържание има над 470 000 абонати и 52 милиона гледания. Чен също е добре известен като съ-водещ на телевизионното шоу Pseudo-Intellectual с Лорън. Electric Boogaloo Stream Ft Fuentes, NoBullshit, RM & more… (2017) е едно от другите й популярни телевизионни предавания, както и последното й шоу Birds of Prey Review: Men Bad, Women Good (2020).

По-късно Лорън работи като водещ, политически и социален коментатор и водещ на Uncensored на CRTV. Тя също се появи в няколко базирани на реакции YouTube канала, включително Louder with Crowder.

Състояние на брак и връзка

Лорън Чен омъжена ли е? Що се отнася до романтичния й живот, Лорън Чен се сгоди за дългогодишния си приятел Лиам Донован през 2017 г. Лорън предложи брак на годеника си, когато беше на 23 години. Чен също потвърди новината за годежа си в Twitter. Когато решават да се оженят, Лиъм Донован все още е студент. В момента Лиам Донован работи като продуцент на шоуто на BlazeTV Pseudo-intellectual с Лорън Чен. Лорън също често публикува прекрасни снимки на себе си и Лиам в профила си в Instagram.

Също така, знайте за Нетна стойност на Рейчъл Ъндърхил, биография, възраст, националност

Факти

  • Лорън Чен е известен YouTuber, блогър, политически коментатор и телевизионен водещ от Онтарио, Канада.
  • Лорън Чен стана в светлината на прожекторите с невероятното си съдържание в канала си в YouTube.
  • Лорън Чен е известен YouTuber, блогър, политически коментатор и телевизионен водещ от Онтарио, Канада.
  • Създателят на съдържание има повече от 470 000 абонати и 52 милиона гледания в канала си в YouTube.

Популярни Публикации