London King - Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка

Запознат ли сте с живота и работата на Роб Шнайдер? Актьорът и комикът са най-известни с ролите си на Дюс Бигалоу в класическия комедиен филм Дюс Бигалоу: Мъжко жиголо и Големият Стан в едноименния филм, но знаете ли за бившата му съпруга, Лондон крал, коя е актриса и бивш модел?

Лондон Кинг е родена през 1970 г. в Уелстоун, Охайо, и е бивш модел и актриса, но може би е най-известна като бившата съпруга на Роб Шнайдер и майка на певицата и текстописец Ел Кинг. Искате ли да научите повече за Лондон, от детството й до скорошните й начинания в кариерата и кратката й връзка с Роб, която я изстреля към славата? Ако сте отговорили с „да“, тогава останете за известно време, защото сме на път да ви разкажем всичко за London King. Научете повече за London King Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Лондонски крал
Професия актриса
Рождена дата 1970 г
Възраст 51 годишен
Родно място N/A
Пълно име Лондонски крал
Зодия Лео
Майка N/A
Семейно положение Разведена
Нетна стойност 1 милион долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута 4 инча
Тегло 58 кг
Цвят на очите Сив
Цвят на косата Рус

Кой е кралят на Лондон? Биография и детство

Лондон, който е роден през 1970 г . Тя е сега 51 години; тя е израснала в Уелстън и е отгледана от родителите си Дейвид и Пола Кинг. За съжаление няма информация за образованието на Лондон, но се знае, че тя е била очарована от моделирането и модната индустрия от ранна възраст и е направила всичко възможно, за да стане модел. Животът имаше други планове за нея. Лондон забременява в края на юношеството си и ражда син на име Ноа през 1986 г. Самоличността на бащата на момчето остава неизвестна и до днес, тъй като Лондон реши да не го обсъжда публично.  Лондонски крал

London King (Източник: Getty Images)

За кого се ожени лондонският крал? Връзка и дела

Двамата се срещат в Лас Вегас през 1988 г. и веднага се разбират; не отне много време двамата да се оженят, тъй като сватбената им церемония се състоя само три дни след първата им среща. Може би това беше случай на „женене набързо, съжаление в свободното време“, тъй като двойката се ожени само за две години, но има дъщеря, Ел Кинг, която сега е успешен музикант. В началото Роб и Ел не се разбираха, защото тя прекарваше повече време с майка си, но през последните години се помириха.

След развода си с Роб, Лондон се съсредоточи върху отглеждането на дъщеря си и се премести обратно в Охайо. Тя се омъжва повторно за Джъстин Теса през 2000 г., за когото все още е омъжена. Лондон започва да преследва професионална кариера в началото на хилядолетието, появявайки се във филма A Better Way to Die през 2000 г., заедно със Скот Уипър, който е сценарист и режисьор на филма, и Джак Конли и Кармен Аргенциано. Тя продължи кариерата си като Джейд във филма от 2001 г. Raw Fish и Руби Дженкинс във филма от 2002 г. The Calling. Освен това оттогава тя не се е появявала като актриса, но се е занимавала с моделиране и се е появявала в няколко реклами, както и като говорител на няколко марки. Сега тя е инструктор по раждане, като съветва бременни жени през цялата им бременност.

Нетна стойност на краля на Лондон 2022 г

Въпреки че Лондон дава приоритет на семейния живот пред професионалните начинания, няколко проекта, по които работи, значително увеличават богатството й. И така, чудили ли сте се някога колко е богат Лондон Кинг към началото на 2022 г.? Според надеждни източници, Нетното състояние на London King може да бъде 1 милион долара към октомври 2022 г , което все още е съвсем разумно предвид нейния опит.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 8.
  2. Тя обича да ходи на разходки.
  3. Любимият й филм е Трансформърс.

Популярни Публикации