Логан Лерман - Възраст, съпруга, нетна стойност, височина, тегло, етническа принадлежност

Логан Лерман е известен актьор от Съединените щати. Той е добре известен с това, че играе главния герой, Пърси, във фантастично-приключенския филм Пърси Джаксън. Известният актьор започва да се снима в реклами на четиригодишна възраст и вече е участвал във филми на осемгодишна възраст. Критиците и публиката похвалиха неговите актьорски способности в различни роли. Освен с актьорството, той също е свързан с музикална композиция и създаване на истории за логлайн. Може дори да го разпознаете като член и поддръжник на благотворителната организация Stand Up to Cancer. Научете повече за Logan Lerman Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Логан Уейд Лърман
Псевдоним Логан
Известен като актьор
Възраст 28 години
рожден ден 19 януари 1992 г
Родно място Бевърли Хилс, Калифорния, Съединените щати
Знак за раждане Козирог
Националност американски
Етническа принадлежност Ашкенази евреин
Религия християнството
Височина 5 фута 8,5 инча
Тегло 68 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Син
Цвят на косата черен
Номер на обувка 10 (САЩ)
приятелка Неженен
Съпруга/съпруга N/A
Нетна стойност 8 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство, игра на футбол

Кой е Логан Лерман?

Логан Уейд Лърман беше роден на 19 януари 1992 г. в Бевърли Хилс, Калифорния, САЩ. В момента е на 28 години. Логан е син на майка си Лиза, която е негов мениджър, а баща му Лари Лерман е бизнесмен. Той е и по-малкият брат на Линдзи и Лукас. Семейството му притежава и компанията за протези Lerman & Son, която е основана през 1915 г. от неговия прадядо.

Детство на Логан Лерман

Актьорът е посещавал еврейско училище като дете. Той имаше своята церемония Бар Мицва в консервативна еврейска синагога, защото той е евреин. След като завършва гимназия, той се записва в гимназията в Бевърли Хилс. След това актьорът кандидатства и посещава Нюйоркския университет през 2010 г., където специализира творческо писане. Присъствието му по-късно беше отложено поради актьорската му кариера.Как Логан Лерман преследва кариерата си?

Логан се описва като черна овца в семейството си, защото всички членове на семейството му работят в областта на медицината. Той е бил любител на киното от дете и винаги е искал да преследва кариера като актьор. Интересът на Логан към актьорството започва, когато е на две години и половина. Той вече се е появявал в редица реклами на четиригодишна възраст. На осемгодишна възраст актьорът дебютира във филма.

През 2000 и 2001 г. той получава роли във филмите „Патриотът“ и „Какво искат жените“. В ранните си години той също има много роли във филми, включително Riding in Cars with Boys. Може да го разпознаете от филма „Боядисана къща“ от 2003 г. През същата година той прави своя телевизионен дебют като гост-звезда в сериала 10-8: Офицери на дежурство.

Коя е съпругата на Логан Лерман?

През 2012 г. се говореше, че актьорът се среща с Александра Дадарио и Зоуи Агелики. През 2012 г. той също беше замесен с Ейми Вейвър.

Колко висок е Логан Лерман?

Логан е от бялата раса и от американска националност. Той е от ашкенази еврейски произход. Логан е висок 5 фута 8,5 инча (1,74 м) и тежи приблизително 68 кг (150 фунта). Освен това косата му е черна, а очите му са сини.

  Височината на Логан Лерман

Логан Лерман (Източник: Instagram)

Социална медия

Логан има 1,5 милиона последователи в Instagram под името @loganlerman. Той също има страница във Facebook, наречена @loganlerman, която има 1 978 190 харесвания и 2 517 249 последователи.

Колко богат е Логан Лърман?

Логан Лерман води охолен начин на живот. Той е добре известен актьор, който е натрупал състояние, както и слава. Текущата нетна стойност на Логан се оценява на около 8 милиона долара.

  Инфографика за биография на Логан Лърман

Биография на Логан Лерман

Факти

  1. Той обича да гледа футбол.
  2. Логан обича да посещава романтични места.
  3. Обича да гледа филми.

Популярни Публикации