lloyd harris- Нетна стойност, Биография, Възраст, Приятелка, Височина, Кариера

Лойд Харис е професионален тенисист от Южна Африка. На 16 август 2021 г. Харис получи най-висок рейтинг на ATP на сингъл от № 46 на 16 август 2021 г. и най-висок в кариерата класиране на двойки под номер 203 на 18 март 2019 г. Сега Харис е играч № 1 на сингъл при мъжете в Южна Африка. Три титли на ATP Challenger на сингъл и две титли на Challenger на двойки са спечелени от него. Освен това Харис има 13 победи на ITF на сингъл и четири титли на ITF на двойки. Научете повече за нетната стойност на Лойд Харис, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име Лойд Джордж Муирхед Харис
Псевдоним Лойд
Известен като Професионален тенисист
Рождена дата 24 февруари 1997 г
Възраст на 24 години
Хороскоп Водолей
Родно място Кейптаун, Южна Африка
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 6 фута 4 инча
Тегло 58 кг
Измервания на тялото N/A
Националност африкански
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
образование N/A
приятелка Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара

Лойд Харис Възраст и ранен живот

Лойд Харис беше роден на 24 февруари 1997 г , в Кейптаун, Южна Африка, и започва да играе тенис на тригодишна възраст, преди да стане професионалист на петнадесет. Той игра в Португалия в началото на 2018 г., когато получи съобщение, че баща му е починал ден преди мача му. Той избра да остане и да играе за него и в крайна сметка спечели две поредни седмици. Говорейки за неговите образователни подробности, той е учил в местна гимназия. По същия начин подробностите за висшето му образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Лойд Харис

Лойд Харис е висок 6 фута 4 инча . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Измерванията на тялото му са 36-28-34 инча.  лойд харис

Лойд Харис (Източник: google)

Нетната стойност на Лойд Харис 2022 г

Колко е нетната стойност на Лойд Харис? Нетното състояние на Лойд Харис се оценява на 1-5 милиона долара към октомври 2022 г. Според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн източници. Като професионален тенисист той спечели парите.

кариера

  • Харис спечели първата си титла на сингъл от ITF за юноши в G5 в Уиндхук, Намибия, през ноември 2012 г. Харис се състезава за Южна Африка на Младежките олимпийски игри през август 2014 г.
  • Харис стана професионалист през 2015 г. и завърши с едно място в класацията от 358 в края на годината. Харис се състезава най-вече в турнето ITF Futures през сезоните 2015 и 2016. Харис спечели първата си титла на ITF Futures на сингъл в Мозамбик F2 през юни 2015 г. През юни 2015 г. Харис спечели първата си титла на ITF Futures на двойки.
  • Харис направи първия си финал на ATP 500 през март 2021 г., когато стана първият квалификант, достигнал до полуфиналите на Dubai Tennis Championships, побеждавайки световния номер 4 Доминик Тийм, Кей Нишикори и световния номер 12 Денис Шаповалов. Той бе победен в два сета от Аслан Карацев. Той достигна най-високото си класиране на сингъл в света № 52 в резултат на това отлично представяне.
  • През август Харис се състезава във Вашингтон, където разстрои световния номер 3, Рафаел Надал, като го победи в три сета по пътя към четвъртфиналите. В резултат на това на 9 август 2021 г. той се присъедини към топ 50 на световен номер 49.
  • Харис победи 25-ия поставен Карен Хачанов, 7-ия поставен Денис Шаповалов и 22-ия поставен Райли Опелка, за да стигне до четвъртфиналите на Мейджър за първи път на US Open. Четвъртият поставен Александър Зверев ще бъде следващият му съперник.

Лойд Харис Приятелка и запознанства

С кого се среща Лойд Харис? В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. той пази личния си живот скрит от папараците. Той не е обект на никакви слухове или спорове. Лойд Харис се пази настрана от слухове, които биха могли да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации