Lizy P- Wiki, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Лизи П е инфлуенсър в социалните медии, базиран в Испания. Lizy P е YouTube сензация, известна със своите видеоклипове за красота и начин на живот. В момента каналът й в YouTube има над 4,99 милиона абонати.

Бързи факти

Пълно име: Дамарис Перес
Дата на раждане: 27 ноември 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber, Instagram звезда, социална медийна личност, гримьор
Държава: Испания
Семейно положение: по отношение
Запознанства DalasReview
Развод язва
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Родно място Барселона
Националност испански
образование Университет на Барселона
Братя и сестри трима братя

Lizy P Биография

Дамарис Перес е истинското й име; тя е родена на 27 ноември 1982 г. Тя е родена и израснала в испанския град Барселона. В момента тя е на 38 години и е зодия Стрелец. Лизи има трима братя, чиято самоличност е неизвестна. Освен това тя учи логопедия в университета в Барселона и мандарин китайски, който сега владее свободно. Сините й очи са любимата й част от тялото й, но зъбите й са най-малко любимите й.

Височина и тегло на Лизи П

Лизи П притежава привлекателна и заоблена фигура. Височината й не е известна, но тежи приблизително 55 кг. По това време не са налични подробности относно измерванията на тялото й, като гръден кош-талия-ханш, размер на обувката и размер на роклята. Въпреки това тя има привлекателно телосложение и се грижи добре за него. Освен това очите й са лешникови, а косата й е руса.кариера

Лизи е звезда за красота и лайфстайл в YouTube, която е натрупала невероятните 4,99 милиона абонати със своите видеоклипове за козметика, прически, дрехи и „Направи си сам“. На 22 юли 2013 г. тя започва да създава и публикува оригинално съдържание. Тя също е влиятелен човек в социалните медии с над 1,1 милиона последователи в нейния акаунт в Instagram, „@lizy p makeup“.

Lizy е YouTuber, който се специализира в качването на видеоклипове за дрехи и козметични уроци, както и видео влогове. Въпреки това, тя понякога качва видеоклипове в комедиен стил с приятеля си DalasReview и с тази сестра Ариан Мюзик, с която от време на време се връща към типичното си козметично съдържание. Освен това техният типичен период между качванията на видеоклипове е от три седмици до един месец. Освен това тя беше отдавнашната мистериозна дама, представена във видеоклипове на DalasReview.

Lizy P Нетна стойност

Към януари 2022 г. нетната стойност на Lizy P се оценява на около 1,5 милиона долара.

Lizy P Гадже, Запознанства

Преди това тя беше омъжена за Мики, вече бившия й съпруг, който участва в няколко негови клипа. В момента тя е сгодена за DalasReview, връзка, която те разкриха в края на 2016 г. Тя споделя персийска котка на име Май и кученце от померан на име г-н Лол с DalasReview.

Причината за развода й така и не беше разкрита, въпреки че се говори, че е напуснала бившия си съпруг заради новия си партньор DalasReview, което предизвика търкания в семейството й, тъй като разводът се смята за забранен в нейната религия.

Популярни Публикации