Лизи Капри - възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера, националност

Лизи Капри е YouTuber и личност в социалните медии от Съединените щати. Тя е добре известна с канала си в YouTube Lizzy Capri, където публикува видеоклипове за Try things, забавни игри, игри, реакции и предизвикателства. Тя също е добре познат влиятел в социалните медии в Twitter и Instagram. Научете повече за нетната стойност на Лизи Капри, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, гаджето, височината, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Лизи Капри
Пол: Женски пол
Късметлийско число 3
Щастлив камък Ахат
Щастлив цвят Жълто
Професия: Звезда на YouTube и личност в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Разделям Картър Шерър
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата кафяво
Родно място Вашингтон, окръг Колумбия, Съединени американски щати
Националност американски
Twitter Лизи Капри в Twitter
Youtube Лизи Капри Youtube
Instagram Лизи Капри в Instagram

Възраст и ранен живот на Лизи Капри

Лизи Капри е 26-годишна американска актриса, родена на 17 юни 1994 г. във Вашингтон, окръг Колумбия. Сега тя живее в Сан Франциско, Калифорния. Елизабет Чанг е истинското й име. Няма информация за имената на баща и майка. Няма информация за нейните братя и сестри, така че изглежда, че е само дете. По същия начин нейната етническа принадлежност и религия са неизвестни. Нейният астрологичен знак е Близнаци.

Освен това няма информация за нейното образование, училище или университет в сравнение с нейното. Тя може да е завършила университет според възрастта си.Височина и тегло на Лизи Капри

Колко висока е Лизи Капри? Лизи има черни очи и кафява коса, които често боядисва в червени, руси и черни цветове. Височината, теглото и измерванията на тялото му са неизвестни. Тя има добре поддържан тип тяло.

  Лизи Капри

Височината на Лизи Капри (Източник: Pinterest)

кариера

Тя е YouTube звезда от сега в кариерата си. Тя е добре известна с канала си в YouTube, Lizzy Capri. Акаунтът съдържа съдържанието, което е публикувано, като Опитайте неща, забавни игри, игри, реакция, видеоклипове с предизвикателства и т.н. Каналът й в YouTube е натрупал над 9 милиона гледания. На 29 септември 2017 г. Лизи Капри стартира своя канал в YouTube.

Известни видеоклипове включват ПРЕВЪРНАХ СТАЯТА МУ В ЛЕГО!!, ИЗНЕНАДАХ ГАДЖЕТО СИ С КУЧЕНЦА!!, ПОСЛЕДЕН НАПУСНАЛ ЗАМРАЗЯВАЩ БАСЕЙН ПЕЧЕЛИ 000, ПОДВОДНА СРЕЩА С МОЯТА ЛЮБОВА!! (ЧАСТ 2) и ПОСЛЕДЕН НАПУСНАЛ ХОРА ВАНА ПЕЧЕЛИ 000!!. Работила е със звезди в социалните медии като Стивън и Картър Шарър.

Вторият й канал в YouTube, Like Lizzy, дебютира на 26 юли 2018 г. Тя публикува съдържание в YouTube, което е подобно на основния й канал в YouTube, който също е канал в YouTube. Нейният канал в YouTube има по-малко видеоклипове, но все още има много абонати. Освен това той е активен в Instagram и Twitter. Нейният акаунт в Instagram, който има над 600 000 последователи, публикува влогове, шеги, забавни видеоклипове и друго съдържание.

Нетна стойност и награди на Лизи Капри

Тя все още не е спечелила или номинирана за награди. Освен това каналът й в YouTube все още се разраства бързо и тя има хиляди последователи в акаунта си в социалните медии. В резултат на това тя има добри шансове да спечели още награди в бъдеще.

Колко е нетната стойност на Лизи Капри? Нетното състояние на Лизи Капри се оценява на между 100 000 и 1 милион долара към 2022 г. Освен това няма информация за нейната заплата, коли или домове. Нетната й стойност е повлияна от добре познатите й канали в YouTube, присъствието в социалните медии и други реклами.

Лизи Капри Гадже и запознанства

Тя е хетеросексуална жена, която преди това е била свързана с личността на социалните медии Картър Шарър. Те се срещаха от 2012 г., но се разделиха през 2019 г. Няма слухове или противоречия около нея. Свободният човек не обича да бъде заобиколен от слухове и противоречия и предпочита да се съсредоточи върху кариерата си, а не върху противоречията. Въпреки това тя разрешава спора публично, като се извинява в социалните медии.

Социална медия

Даровитата изпълнителка е активна в социалните мрежи. Каналът на Лизи Капри в YouTube има над 5,25 милиона абонати. Нейният акаунт в Instagram, lizzycapri, има над 822 хиляди последователи, а нейният акаунт в Twitter, @LizzyCapri, има над 10 хиляди последователи.

Популярни Публикации