Лизи Каплан - Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера

Лизи Каплан е модел и актриса от САЩ. Лизи Каплан е добре известна с появата си на Джанис Иън в хитовия телевизионен сериал „Зли момичета“. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, теглото, височината, връзката, гаджето, нетната стойност, кариерата и фактите на Лизи Каплан

Кратки факти за Лизи Каплан

Истинско име Лизи Каплан
Псевдоним Лизи
Известен като актриса
Възраст 39 години
рожден ден 30 юни 1982 г
Родно място Лос Анджелис, Калифорния, САЩ
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия еврейски
Височина 5 фута 4 инча (1,63 м)
Тегло 53 килограма.
Измервания на тялото 34-23-35 сантиметра
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Зелен мъх
Цвят на косата Светлокафяво
Номер на обувка N/A
гадже Том Райли
Съпруг Том Райли
Нетна стойност 4 милиона долара
Марки N/A
Хоби N/A

Лизи Каплан Биография, възраст, семейство

Лизи Каплан е роден на 30 юни 1982 г. и е сега 39 години . Пълното й име е Елизабет Ан Каплан, и е родена под знака на Рака. Лизи е родена в Лос Анджелис, Калифорния, и е израснала в Миракъл Майл. По същия начин тя е американска гражданка, но нейната националност е несигурна. По същия начин Лизи е родена в еврейско семейство. По отношение на семейния произход, тя е дъщеря на Ричард и Барбара Каплан.

Баща й Ричард Каплан е учил право, а майка й Барбара Каплан е била политически помощник. По същия начин баща й, Хауърд Брагман, е американски кризисен мениджър. По същия начин Лизи беше най-малкото от три деца. Лизи има двама по-големи братя и сестри: брат на име Бенджамин Каплан и сестра на име Джули Каплан. Майка й почина от рак, когато тя беше на 13 години.  Биография на Лизи Каплан

Височина, тегло и измерване на тялото на Лизи Каплан

Какъв е цветът на очите на Лизи Каплан? Лизи има слабо и слабо телосложение. Тя е висока 5 фута 4 инча (64 инча) и тежи около 53 килограма (116 фунта) . По същия начин измерванията на тялото й са 34-23-35 сантиметра. Физическият й образ показва бледата й кожа, мъхестозелени очи , и светлокафява коса.

  Височината на Лизи Каплан

Кариера и професионален живот на Лизи Каплан

Лизи започва актьорската си кариера през 1999 г., след като завършва гимназия. По същия начин той направи телевизионната си поява в американския тийнейджърски комедиен драматичен сериал „Freaks and Geeks“. Тя изобрази Сара, приятелката на героя на Джейсън Сигел, в този филм. След това Лизи участва в няколко гостуващи участия в различни програми и музикалния видеоклип на Джейсън Мраз „You and I Both“. По същия начин Лизи прави своя телевизионен дебют през 2000 г. с първия си филм „From Where I Am“.

По същия начин, Лизи участва в друг телевизионен филм, „Smallville“, който е американски телевизионен сериал за супергерои, през 2001 г. Освен това, тя прави своя филмов дебют през 2002 г. В американската комедия „Ориндж Каунти“ тя играе парти хлапе. По същия начин тя участва в две версии на шоуто на ABC „Once and Again“. В поредицата тя изигра Джанис Иън. Отново тя се превъплъщава в ролята на Фейт Пит в телевизионния сериал „The Pitts“. По същия начин тя е участвала в предавания като „Свързани“, „Класът“, „Купон“, „Castle Rock“ и „Truth Be Told“.

Освен това Лизи се появява като гост в няколко телевизионни предавания, включително „Undeclared“, „Tru Calling“, „Family Guy“, „American Dad“, „True Blood“, „Children's Hospital“, „And the Cleveland Show,“ и „г-н Съншайн.“ По същия начин, Лизи предостави разказвача за епизода „Непреодолим висок резултат/Тим срещу Хлапето“ на „Животът и времената на Тим“. Тя също създаде драматичния сериал от американски период „Master of Sex“, в който тя участва като Вирджиния Е Джонсън.

Лизи Каплан Съпруг и брак

Кой е съпругът на Лизи Каплан? През май 2016 г. тя се омъжи за английския актьор Том Райли. Те се запознаха през януари 2015 г., когато Лизи беше в Лондон за турнето си „Now You See Me 2“. По подобен начин те се появиха на червения килим като двойка през февруари 2016 г. на бала на Пражката опера.

  Инфографика за биография на Лизи Каплан

Биография на Лизи Каплан

Постиженията на Лизи Каплан

Какви са постиженията на Лизи Каплан? Лизи работи във филми и сериали повече от две десетилетия. По същия начин тя е работила в няколко филма. По същия начин Лизи е номинирана за различните си филми и сериали. Тя беше номинирана за наградата Сатурн за „Най-добра актриса в поддържаща роля в работата си „Cloverfield“. След това тя беше номинирана за наградите The teen Choice Awards за работата си „Hot Tub Time Machine“.

По същия начин тя беше номинирана за четири награди, ‘The Critics Choice Television Awards, ‘Primetime Emmy Award,’ ‘And Satellite Award,’ в различни категории за работата си в сериала Masters of Sex. Освен това тя беше номинирана за наградите Teen Choice във филма „Сега ме виждаш 2“.

Нетната стойност на Лизи Каплан

Колко струва Лизи Каплан? Лизи Каплан е богата американска актриса с нетно състояние от 4 милиона долара към 2021 г.
Лизи Каплан е родена на 30 юни 1982 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Тя посещава гимназия Хамилтън и Музикалната академия, където свири на пиано и участва в драматична програма.

  Лизи Каплан нетна стойност

Популярни Публикации