Лиза Таскър - Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Лиза Мари Таскер е съпруга на знаменитост от Съединените щати. Лиза Мари Таскер е съпруга на Ерик Лойд, известен американски актьор, комик и знаменитост.

Бързи факти

Пълно име: Лиза Таскър
Пол: Женски пол
Професия: Съпруга на знаменитост
Държава: елен
Семейно положение: женен
Съпруг Ерик Лойд
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата тъмно кафяво
Националност американски
Етническа принадлежност корейски
Братя и сестри едно (сестра близначка: Lainee Young)

Биография на Лиза Таскер

Лиза Мари Таскер е роден в Съединените щати от американски родители. Точната й дата на раждане не е известна. Подробностите за родителите й все още се разследват и тя все още не е разкрила нищо за детството си. Тя също е от корейски произход и от американска националност. Лиза има идентична сестра близначка на име Лейни Йънг.

Лиза Таскер Образование

Според докладите тя е била звездна студентка през академичната си година. В резултат на това, докато е в колежа, тя участва в различни класове по драма. Има и високо образование.Височина, тегло на Лиза Таскър

Лиза е със среден ръст и тегло. Въпреки това, тя не е направила никакви публични изявления относно измерванията на тялото си. В резултат на това другите й измервания на тялото, като гръден кош-талия-ханш, размер на роклята, номер на обувката и т.н., не са налични. Тя обаче има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса.

 Лиза Таскър

Лиза Таскър (Източник: Instagram)

кариера

Твърди се, че Лиза е сътрудник на Ерик в професионалния й живот. Въпреки че има собствена професионална кариера, тя е най-известна като съпругата на Ерик Лойд. По същия начин тя е основател на Дядо Коледа, група от трима деца артисти, които са направили кариера в медиите.

Този човек преди това е работил като счетоводител на създаването в Paramount Studios. Тя работи там повече от три години, започвайки през 2017 г., след като се присъедини към студиото през 2014 г. Освен това тя е динамичен професионалист.

Ерик Лойд, от друга страна, е актьор, комик, музикант и продуцент. Ерик е добре известен с работата си като дете актьор. В резултат на това ролите му на детски артист си спомнят Чарли Калвин за филмовата трилогия на Дисни „Дядо Коледа“ и като малкия Джон Уорнър в телевизионния аранжимент на NBC Джеси.

Той също така се появява във филмите Heart and Souls, Dunston Checks In, Greedy, The Santa Clause, Batman and Deconstructing Harry, My Giant, Robin, The Santa Clause 2 и The Santa Clause 3: The Escape Clause. Този актьор получава награда за млад артист през 1999 г. за най-добро представяне в телевизионен комедиен сериал в подкрепа на млад актьор.

По същия начин той е номиниран за 10 награди Young Artist и две награди YoungStar за актьорската си кариера. През 1989 г. той прави своя актьорски дебют в сцена от телевизионния сериал The Wonder Years. И от 1998 г. до 2000 г. той участва в аранжимента на Jesse and Little John Warner.

Лиза Таскер Съпруг, брак

Ерик Лойд е нейният съпруг. Тяхната романтична връзка започна през 2015 г. На частна церемония тя размени брачни обети със съпруга си Ерик Лойд. Според докладите те са се оженили между 2015 и 2017 г. В резултат на това това е частна услуга, проверена от роднини и близки партньори.

По същия начин те често се появяват заедно при отворени функции. Въпреки че са женени от дълго време, двойката все още не се е удостоила с деца. И двамата обожават кученца. В резултат на това те имат три кучета на име Ади, Майло и Купър.

Нетната стойност на Лиза Таскър

Лиза е добре известна в целия свят като съпругата на Ерик Лойд. В резултат на това е трудно да се определи истинската й нетна стойност. Може обаче да изкарва добре от работата си.

Популярни Публикации