Лиза Манобан- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже

Лалиса Манобан , по-известна със сценичното си име Лиза, е базирана в Южна Корея тайландска рапърка, певица, танцьорка и модел. Лиза Манобан направи своя дебют в YG Entertainment през август 2016 г. като водеща рапърка и основна танцьорка на женската група Blackpink. Нейните танцови способности са й спечелили световно обожание. Знайте всичко за Лиза Манобан- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже

Бързи факти

Пълно име: Лалиса Манобан
Дата на раждане: 27 март 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Рапър, Танцьор,
Държава: Тайланд
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Нетна стойност 8 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Провинция Бурирам
Националност тайландски
Етническа принадлежност азиатски
образование Училище Прафамонтри
баща Марко Брушвайлер
Майка тайландски

Биография на Лалиса Манобан

Лиза Манобан е роден в провинция Бурирам, Тайланд, на 27 март 1997 г. като Панприя Манобан. По-късно в живота си тя промени името си на Лалиса Манобан. Тя е на 23 години и е единствено дете на майка от Тайланд и пастрок от Швейцария.

Нейният втори баща е Марко Брушвайлер, известен швейцарски готвач. Относно нейния биологичен баща не е публикувана никаква информация.Лиза има весела, четириизмерна личност. Тя е двуезична и може да общува на тайландски, английски, корейски и ограничено количество японски и китайски.

Лиза получава образованието си в Тайланд. Завършила е средното си училище в Praphamontree School. Лиза е очарована от южнокорейския музикален бизнес от дете. Тя беше фен на корейски певци като Big Bang и 2NE1.

Лиза се състезава в конкурс за пеене за своето училище и заема второ място. По същия начин тя се е състезавала в различни танцови състезания. Лиза в крайна сметка стана член на танцовия екип We Zaa Cool, заедно с Bambam на Got7.

Височина и тегло

Точните физически размери на Лиза бяха оповестени публично по време на участието й във военното вариететно шоу Real Men. Лиса е висока 167 см и тежи 44 кг. Тя е със значително поднормено тегло, с ИТМ 16,3. Освен това тя изглежда има дълги крака, което й спечелва прякора „дългокраката Лиза“ от нейните последователи.

кариера

Лиза се яви на прослушване през 2010 г. в Тайланд за YG Entertainment. Сред 4000 кандидатури тя беше единствената, която премина. На 11 април 2011 г. тя стана първият чуждестранен стажант на YG. Първата задача на Лиза като модел беше за марката за улично облекло nona9on през 2015 г., преди нейния дебют.
Дебютът на групата на Lisa „Blackpink’s“ беше планиран много преди 2012 г. и членовете бяха строго обучавани и подготвяни от години. Тя направи своя дебют на 8 август 2016 г., заедно със своите съотборници Jennie, Jisoo и Rose, с техния дебютен албум „Square One“.

Една от техните песни, „Whistle“, стана успех номер едно в „Gaon digital Chart“, а придружаващото музикално видео стана вирусно в YouTube. Те превзеха света като буря, издигайки се до върха на „Billboard Social 50“ като най-високо оценената женска марка.

Лиза и нейната група постигнаха върха на кариерата си на 22 юни 2017 г. с издаването на песента си „As If It’s Your Last“. Песента дебютира на първо място в списъка „Billboard World Digital Song“ на Billboard. Те бяха принудени да продължат без пауза. По подобен начин те направиха японския си дебют на 30 август 2017 г. Лиза и нейната банда участваха в Coachella през април 2019 г. Те се представиха в Coachella за първи път като Kpop изпълнител.

Нетната стойност на Лалиса Манобан през 2022 г

Лиза натрупа състояние за по-малко от четири години след дебюта си. Тя е натрупала богатство от работата си като член на Blackpink, като модел и чрез одобрения на марки.

По подобен начин от януари 2019 г. тя стана музата на Хеди Слиман за Селин. Лиза беше назначена за новия посланик на семейство Пеншоп през ноември същата година. Освен това Лиза има приблизителна нетна стойност от 8 милиона щатски долара към 2022 г.

Лалиса Манобан Гадже и срещи

Лиза също признава, че никога не е имала гадже. Нейната организация, YG, забранява на жените да се срещат и е строга по отношение на социалните им взаимодействия с мъже. Дори техните графици за обяд и хранене бяха различни от тези на обучаващите се мъже. Дори на мъжете артисти е строго забранено да се срещат и разговарят помежду си.

Феновете на Лиза я изпращат с други мъже артисти, защото тя е жена в музикалната индустрия. По същия начин имаше слухове, че тя тайно се среща с един от членовете на BTS, V или Jungkook. Говореше се също, че се среща с Бамбам от Got7, въпреки че и двамата поддържаха приятелството си.

Популярни Публикации