Лиза Емери - Биография, съпруг, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Лиза Емери е добре позната актриса, модел, телевизионна личност, инфлуенсър, интернет феномен и медийно лице от Питсбърг, Пенсилвания, САЩ. Тя е добре известна в цялата страна с ролите си в много телевизионни предавания и филми.

Бързи факти

Пълно истинско име Лиза Емери.
Дата на раждане 29 януари 1952 г.
Възраст (към 2022 г.) 70 години.
Място на раждане Питсбърг, Пенсилвания, Съединени щати.
Зодия Водолей.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
образование Завършвам.
Професия Актриса, модел и телевизионна личност.
Училище/Колеж Холинс колеж.
Театрална школа „Кръгът на площада“.
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг .

Възраст и ранен живот на Лиза Емери

Лиза Емери е роден в 1952 г в Питсбърг, Пенсилвания, САЩ. След това Лиза се премести в Ню Йорк, за да продължи актьорската си кариера. Тя ще бъде на 70 години през 2022 г. Тя е ярка жена. През цялата си академична кариера тя винаги е получавала високи оценки. Според източници тя е завършила средното си образование в местно училище в Пенсилвания. По-късно тя се записва в Hollins College, който се намира във Вирджиния. Лиза планираше да се занимава с изкуство в колежа, но вместо това учи актьорско майсторство. След това тя завършва актьорско майсторство в театралното училище Circle in the Square. Работи и върху актьорските си способности в „Кръгът на площада“.

Височина и тегло на Лиза Емери

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Лиза Емери е висока 5 фута 6 инча и тежи около 56 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Лиза Емери

Лиза Емери

Лиза Емери Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Лиза Емери? Тя изкарва прехраната си чрез актьорство, моделиране, реклами и телевизионни предавания. Нетната й стойност се оценява на между 3 и 4 милиона USD (приблизително).

кариера

Лиза Емери е актьор от почти 35 години. Работила е в редица театри, преди да се присъедини към филмовия бизнес. Dinner with Friends, Relatively Speaking, Present Laughter, Burn This, Abigail’s Party и много други са сред нейните продукции. По-късно тя навлиза в холивудския сектор, започвайки с мини-сериала „Doubletake“. През 1993 г. Емери има ключова роля в телевизионния сериал „Както светът се върти“. Изпълнението й изуми много хора. По-късно тя започна да получава повече договори за филми и телевизионни сериали. Тя се появява като Сюзън Дъркин във филма „Карта на света“. Тя играе Рита Веси в сериала „Ед“ от 2002 до 2004 г.

Тя беше член на актьорския състав на „Закон и ред: Съдебно дело от съдебни заседатели“, „Закон и ред: Специален отдел за жертви“ и „Закон и ред: Престъпни намерения.“ Тя изиграва повтарящата се роля на адвокат Уелър от 1991 до 2009 г. The Fair One, Madam Secretary, The Sinner, Admission и други творби бяха сред другите й творби. Емери беше избрана за герой в телевизионния сериал Ozark. Заедно с други актриси, тя играе повтарящия се герой на Дарлийн Снел. Нейни колеги включват Джейсън Бейтман, Кевин Л. Джонсън, София Хъблиц, Лора Лини, Карсън Холмс, Питър Мълън, Джанет МакТийр, Деймиън Йънг и много други.

Лиза Емери Съпруг и брак

Кой е съпругът на Лиза Емери? Емери е брилянтен и интелигентен актьор. Според съобщенията тя е имала връзка с Джош Паис. Дълго време двамата имаха връзка. След това двойката се жени на 27 август 1990 г. с благословията на членовете на семейството и роднините си. Те живяха щастливо до 2003 г. Според съобщенията те избраха да прекъснат връзката си 13 години след сватбата си. През 2003 г. двойката се разведе.

Причината за развода им засега не е известна. Нека ви разкажа за Джош Паис, известен актьор и инструктор по актьорско майсторство. Джош е участвал в различни филми и телевизионни предавания, включително Scream 3, Adventureland, 5 Flights Up, The Mimic, The Dropout и други. Освен това няма изображения на двойката заедно в интернет или социалните медии.

Популярни Публикации