Лиз Уилър - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Лиз Уилър е известна американска личност. Тя е телевизионен водещ, автор и политически коментатор отдясно. Лиз придоби известност като домакин на Tipping Point на One American News с Лиз Уилър. Научете всичко за възрастта на Лиз Уилър, съпруга на Лиз Уилър, нетната стойност на Лиз Уилър, съпруга на Лиз Уилър, и още

Бързи факти

Пълно име: Лиз Уилър
Дата на раждане: 12 юли 1989 г
Възраст: 32 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Телевизионен водещ, автор
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 12 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Шарънвил, Охайо, Синицинати
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Пенсилвански държавен университет
Братя и сестри 4

Биография на Лиз Уилър

Лиз Уилър е роден на 12 юли 1989 г. в Шарънвил, Охайо, предградие на Синсинати, Охайо, Съединени американски щати. Към 2021 г. тя ще бъде на 32 години. Има малко информация за нейните родители. Баща й притежава малък бизнес, а майка й е майка, която си стои вкъщи. Освен това тя е най-малката от четирима братя и сестри, с един брат и три сестри. Тя е от американска националност и е вярваща християнка. Докато тя е от кавказки произход. Според астрологията тя е Рак.

Що се отнася до формалното образование на Лиз Уилър, тя посещава местно училище в родния си град. Докато тя продължава образованието си в Пенсилванския държавен университет, получавайки бакалавърска степен по политически науки.Височина и тегло

Лиз Уилър е зашеметяваща жена с добре поддържано тяло. Прекрасната дама е висока приблизително 5 фута и 4 инча. Докато тя тежи 58 кг. Освен това тя не е предоставила в никакъв интернет домейн информация за цялостното си измерване на тялото. Косата й е руса, а очите й са кафяви.

кариера

Лиз Уилър започва кариерата си веднага след дипломирането си. По-късно тя работи за Recruit Military като мениджър на социални медии. Това е организация с нестопанска цел, която помага на американски ветерани да намерят нови кариери. С времето тя изгради силна репутация на свободна практика и консултант в дигиталния маркетинг.

Тя развива различни умения, включително лидерство, публично говорене, управление на програми и изграждане на екип. През 2015 г. тя става част от One American News Network. Шоуто на Liz Wheeler Tipping Points with Liz Wheeler беше любимо на феновете. Освен това тя е автор на Млад, консервативен и защо е умно да бъдеш като нас. Книгата е написана в съавторство от 13 други. Освен това тя е участвала в различни други проекти.

Нетната стойност на Лиз Уилър

Лиз Уилър и семейството й се радват на охолен начин на живот. Благодарение на знаменитостта и богатството, което тя е натрупала в резултат на работата си до момента. Към 2021 г. общата й нетна стойност се оценява на около 12 милиона щатски долара.

Лиз Уилър Съпруг, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Лиз Уилър, тя не е омъжена. Тя също може да бъде във всякакъв вид връзка. Лиз е запазила в тайна семейното си положение и не го е обсъждала много. Въпреки че няма доклади в нито един от интернет домейните, които да споменават състоянието на връзката й. Тя също е бездетна. Освен това тя е откровена относно предпочитанията си по отношение на пола. Освен това тя не е участвала в никакви спорни събития до момента.

Популярни Публикации