Лиз Бонис- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Лиз Бонис е известен телевизионен журналист и водещ на новини в Съединените щати. Лиз Бонис за първи път стана известна като водеща на новини и телевизионен журналист за местна новинарска станция 12 (WKRC-TV).

Бързи факти

Пълно име: Лиз Бонис
Дата на раждане: 06 декември 1967 г
Възраст: 54 години
Хороскоп: Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: журналист
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Националност американски
Религия християнството
образование Университет в Сиракюз
баща Остин Добре

Биография на Лиз Бонис

Лиз Бонис е родена в Съединените американски щати на 6 декември 1967 г. Към момента на писане тя е на 54 години и е с американска националност. По същия начин нейната зодия е Стрелец и тя е вярваща християнка. Преминавайки към членовете на семейството й, тя е родена от Остин Бонис и самоличността на майка й е неизвестна.

Баща й беше професор по статистика в колежа по бизнес към Рочестърския технологичен институт. За съжаление баща й почина от рак през 1981 г. Лиз израсна в любяща и приемаща среда. Твърди се, че още от малка се е интересувала от теми, свързани със здравето. По отношение на образованието и пълномощията, тя започва образованието си в неназована квартална гимназия в родния си град. Там завършва средното си образование.След това тя се записва в колежа по приложни науки на Рочестърския технологичен институт, където завършва с бакалавърска степен на наука на неуточнена дата. Лиз продължава образованието си в университета в Сиракюз, където получава магистърска степен по публични комуникации и журналистика с концентрация в радио и телевизионни репортажи.

  Добра работа Лиз

Лиз Бонис

Височина и тегло на Лиз Бонис

Лиз Бонис е висока 5 фута 4 инча или 1,6 метра . Липсват обаче другите й физически характеристики като тегло, гръдна обиколка, обиколка на талията и обиколка на бедрата. Репортерът има светло руса коса и няколко сини очи.

кариера

По отношение на нейния професионален живот, на практика няма налична информация в реномирани медийни източници за началото на кариерата на Лиз. Преди да започне работа, тя е била доброволец за радио Рочестър, докато е била още в колежа, като е предоставяла разнообразна информация за храненето. Първоначално тя направи това без помощта на медиите, но бързо осъзна, че наличието на публична платформа ще й позволи да помогне на повече хора. Преди първата си призната платена работа, тя вече беше добре известен здравен гуру чрез уебсайта си.

Лиз започва кариерата си във Вашингтон, окръг Колумбия, по неизвестно време, работейки като репортер и заместващ водещ за WOKR-TV и WJLA. Тя поддържа тези професии за неизвестен период от време, като същевременно продължава да образова нацията чрез бюлетин за жени, озаглавен The Lazy Way to Lighten Up, като е домакин на Шоуто на Лиз и Карсън в ранните сутрешни часове и води Lighten up with Liz — радио здравно шоу на повикване.

В крайна сметка Лиз премина към настоящата си професия през 2002 г., когато се присъедини към Local 12 като здравна котва и медицински репортер. В резултат на това тя ръководи седмичните здравни доклади на радио Синсинати, които се излъчват в предаване, наречено What’s Happening in Health, както и неделно сутрешно предаване, което обхваща различни здравни теми. Освен това тя е домакин на обедната емисия новини, която се фокусира върху най-важните здравни истории за деня. Тя продължава да изобразява тези роли до наши дни.

Лиз Бонис Нетна стойност

Лиз Бонис е натрупала значително състояние чрез професионалните си занимания. Тя е богата мултимилионерка. Според различни онлайн източници, нейното нетно състояние се очаква да бъде приблизително 1,5 милиона долара към октомври 2022 г . Тя е доволна от заплатата си от работата си. По същия начин тя печели приблизително 70 000 долара годишно.

  Лиз Бонис нетна стойност

Лиз Бонис

Връзка с Лиз Бонис

Шоуто на Лиз все още не е женен. Тя е необвързана и води прекрасен и проспериращ живот. Лиз никога не е имала романтична връзка. Самоличността на нейния приятел или съпруг е премахната от платформите на социалните медии.

Когато става въпрос за нейния личен или романтичен живот, тя е много частна личност. Досега не е споменавала връзката си. Освен това за нея няма предишни записи за брак или развод. В момента тя се фокусира изключително върху процъфтяващата си кариера.

Популярни Публикации