Лив Морган- Нетна стойност, биография, възраст, височина, гадже, националност, етническа принадлежност

Лив Морган е професионална кечистка от Съединените щати, която започва кариерата си през 2015 г. Името й е Лив Морган, а истинското й рождено име е Джиона Джене Дадио. Тя се интересува от борба от дете и се е състезавала в мачове по борба в двора. Освен това тя беше мажоретка и модел, преди да започне кариерата си в борбата. В момента тя е подписала с World Wrestling Entertainment (WWE) и участва в SmackDown Live. Научете повече за нетната стойност на Лив Морган, биография, възраст, височина, гадже, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име Джиона Джене Дадио
Професия Борец
Рождена дата 8 юли 1994 г
Родно място Elmwood Park, САЩ
Зодия зодия Близнаци
Братя и сестри 5
гадже Тайлър Бейтс
Нетна стойност 1 милион долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия Кристиян
Височина 5 фута 3 инча (1,60 м/160 см)
Тегло 50 кг (110 фунта)
Измервания на тялото 30-26-28 инча
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус

Възрастта и ранният живот на Лив Морган

Джиона Джене, известна като Лив Морган, е роден на 8 юли 1994 г. в Елмууд Парк, Ню Йорк. Баща й починал, когато тя била на четири години, така че била отгледана от самотната си майка. Тя прекарва детството си с четирима по-големи братя и една по-малка сестра. Освен това тя е известна и със сценичното си име Марли. Тя е на 26 години и е зодия Близнаци.

Височина и тегло на Лив Морган

Колко висока е Лив Морган? Тя е висока 5 фута 3 инча (1,60 м/160 см) и тежи около 50 кг (110 фунта). Лив има атлетично тяло с размери 30-26-28 инча. Тя също има чифт сини очи и руса коса.  Лив Морган

Лив Морган (Източник: Instagram)

Професионален живот и кариера

Кариерата на Лив Морган в WWE започва през октомври 2014 г., когато тя подписва договор. Първоначално тя се присъединява с цел развитие на тяхната територия на NXT, а сценичното й име е Марли. На 11 февруари 2015 г. тя направи своя телевизионен дебют в WWE в NXT Take Over. След това тя започва да се състезава като борец, като прави своя дебют в NXT срещу Ева Мари на 4 ноември. За съжаление тя беше победена в този мач. Следващият й мач беше срещу Ема на 2 декември, като името й беше Лив Морган.

По подобен начин Лив се състезава в първия си кралски мач за жени на 28 януари 2018 г. Тя също взе участие в WrestleMania за първи път. На 16 април RAW избра своя трио отбор като част от 2018 Superstar Shake-Up. За съжаление, тя беше елиминирана от Women’s Royale Rumble Match 2019 през 2019 г. В допълнение, отборът на триото беше елиминиран от WWE Women’s Tag Team Championship. Тя се състезава в WrestleMania 35 още веднъж, но не печели шампионата. Лив се отдели от триото си на 16 април 2018 г., когато беше избрана за SmackDown в WWE Superstar Shakeup. След това тя започна кариерата си по борба в едно състезание, което продължи до април 2020 г. На 3 август 2020 г. тя се върна в момичешката си банда „The Riott Squad“ и спечели мача срещу „The Ilconics“.

Нетната стойност на Лив Морган 2022 г

Колко е нетната стойност на Лив Морган? Лив Морган изкарва добре от своята борческа кариера. Към 2022 г. нетното състояние на Лив Морган се оценява на около 1 милион долара.

Лив Морган Гадже и срещи

Кой е гаджето на Лив Морган? Лив Морган преди това е излизала с кечиста Енцо Аморе. От 2017 г. тя има връзка с Тайлър Бейтс.

Популярни Публикации