Little Women се извиниха, след като техните дизайни на плакати се оказаха плагиатствани.

Малки жени продуцентите се извиниха, след като бяха обвинени в плагиатство на техните дизайни на плакати. Плакатът изобразява три сестри от шоуто - In-joo, In-kyung и In-hye - отиващи към неизвестно място. Този плакат изглежда много подобен на този, издаден през 2016 г. от Shiseido, азиатска козметична компания, разпространявана предимно в Съединените щати и Европа. Феновете забелязаха приликите и се обърнаха към социалните медии, за да изкажат мнението си за плакатите. Много фенове се стекоха в корейските онлайн дискусионни табла, за да посочат, че плакатът не само е повлиян от първоначалното издание през 2016 г., но също така дублира някои от същите мотиви, като ярките и тъмните пастелни тонове.

Публиката изключително много похвали Малките жени

Продуцентите на tvN K-drama разкриха в кратко изявление,

Като тийзър плакат за драмата, плакатът изобразява трите сестри, които се отправят към по-добро бъдеще. След дълги дискусии дизайнерският екип създаде плаката. В бъдеще ще бъдем по-задълбочени и ще се уверим, че това няма да се случи отново. Малка жена

Това е ужасно за програмата, която получи положителни отзиви от тълпата. Сюжетът се върти върху живота на три сестри и как те избягват трагичната си съдба. За момента програмата е фокусирана върху In-joo и In-Kyung. Професионалният им живот ще се сблъска, когато двамата научат, че има връзка между смъртта на счетоводителя във фирмата на първия и разследването за кражба на последния.

И така, единствената индикация, предоставена от програмата, е синя орхидея, която се появява навсякъде. Освен това, човекът, който помага на In-joo, Choi Do-il (Wi Ha-joon), изглежда е сътрудник на кандидата за кмет Park Jae-sang (Uhm Ki-joon). Остава да видим дали трите сестри ще преодолеят различните си трудности в Little Women. Например, в следващия епизод In-Kyung ще се опита да попречи на сестра си In-joo да поиска 2 милиарда вона, които нейният починал колега е оставил за нея.

 Малка жена

Реакциите на феновете на подозрение за плагиатство от създателите на Little Women са преведени.

Тъй като по-голямата част от отговорите по темата са на корейски, ето бърз превод на някои от тях. Един от феновете изрази загриженост, че напоследък се е увеличило откритото дублиране на интелектуални материали, което заплашва богатото културно наследство на страната.


Друг почитател посочи, че паралелите не свършват с концепцията и стила, но и костюмите, носени от рисунката на трите главни герои в Little Women, са сравними с оригиналния плакат.

Популярни Публикации