Лисет Чавес ще бъде представена в сезон 5 на новобранеца като Селина

Лисет Чавес е планирано да се завърне със значката си в сезон 5 на The Rookie на ABC, след напускането й от програмата на NBC Chicago P.D. Лисет Чавес, която е със салвадорско наследство, стана известна с „Бебето“ от 2011 г. и кариерата й тръгна нагоре оттам. Ето повече за нейния живот и бъдещата й роля в сериала на ABC.

Лисет Чавес е завършила полицията в Чикаго

Лисет Чавес е модел, превърнал се в актриса от Съединените щати. Първоначално тя се появи в True Beauty, истински конкурс за красота, през 2009 г. и впоследствие участва в The Baby, Southland, Shameless и редица други сериали през годините след това. Агенцията Osbrink, Vault Entertainment и Goodman, Genow, Schenkman, Smelkinson & Christopher я представляват. Чавес беше номинирана за най-добра актриса в поддържаща роля: телевизия на наградите Imagen за 2020 г. за ролята си в Chicago P.D.

 Лисет ЧавесНейната филмография

Докато Лисет Чавес е участвала в програми като Lucifer, Rizzoli & Isles, Night Shift, The Fosters, Station 19 и The OA, тя получава главната роля във франчайз шоуто на NBC в Чикаго като новобранеца полицай Ванеса Рохас. Chicago P.D., Chicago Med и Chicago Fire са част от франчайза. Нейното участие в сериала първоначално имаше за цел да я постави като бъдеща приятелка на Кевин Атуотър, което започна през сезон 7, но беше прекъснато поради пандемията от COVID-19. За съжаление, арката на героя на Лисет Чавес също приключи там, тъй като по време на почивката беше заявено, че тя няма да се върне, за да завърши историята на героя си. Това беше така, защото героят никога не е резонирал с феновете или създателите.

През това време Чавес беше избран за технологичен маниак с ужасна история в сезон 6 на Legends of Tomorrow на CW. Нейният герой се проявява като as*xual в епизода на поредицата The Fixed Point, което я прави първия персонаж от Arrowverse, който го прави. По време на сезон 5 Лисет Чавес ще се появи като гост-звезда в много епизоди на The Rookie на ABC. Тя ще бъде представена като Селина, нова новобранка с леко самочувствие и страхотни резултати в Академията, чието необичайно отношение към полицейската работа предлага уникално предизвикателство за нейния обучаващ служител.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Лисет Чавес (@lissethchavez)

Новобранецът сезон 5

Сезон 5 на The Rookie на ABC ще започне с първи епизод, озаглавен Double Down, в неделя, 25 септември, в 22:00 часа. ЕТ. Той също така ще бъде достъпен на Hulu за стрийминг. Тийзърът за следващия сезон на сериала, който дебютира миналия месец, показа как Нолан отново се справя със серийната убийца Розалинд Дайър. Тори Гарет режисира встъпителния епизод, който е написан от Алекси Хоули.

 Лисет Чавес

Следва официалното резюме за предстоящия епизод:

Полицай Джон Нолан отново е в присъствието на серийната убийца Розалинд и тя иска той да знае, че още не е приключила с него. Междувременно ченгетата Брадфорд и Чен отиват под прикритие с детектив Лопес и полицията в Лас Вегас, за да заловят лидерите на голяма престъпна организация.

Ерик Уинтър, Тим Брадфорд, Мелиса О’Нийл, Алиса Диас и Ричард Т. Джоунс участват в сериала, който включва още Мекия Кокс, Шон Ашмор, Тру Валентино, Джена Деуан и Лисет Чавес. Този сезон се очаква да бъде един от най-амбициозните досега. Изпълнителни продуценти на сериала са Алекси Хоули, Нейтън Филиън, Марк Гордън, Никълъс Пепър, Мишел Чапман, Джон Стайнбърг, Лиз Фридландър и Уилям Норкрос.

Популярни Публикации