Лисамари Джойс- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Лисамари Джойс работи като консултант по бар и гостоприемство, както и учител по бар. Лисамари Джойс също е член на актьорския състав на риалити шоуто Bar Rescue на Paramount Network. Тя е добре позната като американска телевизионна личност. Тя беше редовен консултант по миксология в популярното риалити шоу.

Бързи факти

Пълно име: Лисамари Джойс
Дата на раждане: 20 януари 1988 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: Консултант по бар и хотелиерство
Държава: Съединени щати
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 10 май 2014 г
Съпруг Даниел Джойс
Нетна стойност 500 000 долара
Заплата 60 000 долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата черен
Родно място Перивил
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
образование Перивилска гимназия

Биография на Лисамари Джойс

Лиза Мари Джойс е роден на 20 януари 1988 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е американска гражданка. Нейният етнос обаче е смесен. В момента тя е на 33 години. Перивил, западен окръг Бойл, Кентъки, е бил домът на консултантката по хотелиерство от дете. Нейната зодия е Рак според астрологията.

За съжаление, тя никога не е разкрила информация за майка си, баща си, братя и сестри или други членове на семейството. Професията на нейните родители е много трудна за намиране във всеки източник на информация. Джойс също е завършила гимназията си с отличен успех. По-късно тя получава бакалавърска степен от държавна институция в Съединените щати.  Възрастта на Лисамари Джойс

Лисамари Джойс

Височина и тегло на Лисамари Джойс

По отношение на измерванията на тялото, Лисамари Джойс изглежда, че има красива и изключителна личност, както и страхотна физическа фигура. Въпреки това, тя е запазила в тайна телесните си мерки, като височина, тегло и размера на гърдите, талията и бедрата. Косата й е черна. Очите й също са в нюанс на зелено.

кариера

Лиза е американска барманка, консултант по хотелиерството и, както казахме по-рано, телевизионна личност. Работата като консултант по хотелиерство, барман и телевизионна личност изглежда й е осигурила значителна заплата.

Изненадващо, тя има над тринадесет години опит в хотелиерската индустрия. В резултат на това това е нейният основен източник на приходи. Не само това, но тя е и собственик на LMJ Consulting LLC. В бара има меню с напитки. Освен това компанията е основана през 2017 г. Тя има голяма роля и като телевизионно лице в сериала „Спасители на бар“. Освен това, Bar Rescue е телевизионно риалити шоу на Paramount Network, което се излъчва в Съединените щати. Джон Тафер също имаше роля в шоуто.

Нетната стойност на Лисамари Джойс

Към октомври 2022 г. нетното състояние на Лисамари Джойс се оценява на приблизително 500 000 долара . Според най-новите данни от 2021 г. тя е успявала да печели около 60 000 долара всяка година.

  Нетната стойност на Лисамари Джойс

Лисамари Джойс

Лисамари Джойс Съпруг, брак

Що се отнася до любовния й живот, Лисамари Джойс е щастливо омъжена за Даниел Джойс . Даниел е един от най-богатите скейтбордисти в света. През 2013 г. двойката започва да се среща. Щастливата двойка избра да се ожени след една година връзка и се ожени на 10 май.

Освен това двойката има две деца. Имената им са Тина Джойс и Стела Джойс. По същия начин изглежда, че двойката и тяхното прекрасно семейство са щастливи заедно.

Популярни Публикации