Lisa Cadette-Detwiler- Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Лиза Кадет е роден през 1965 г. в Ню Йорк, САЩ. Тя е агент по недвижими имоти в Corcoran Group Real Estate, въпреки че има диплома по биология. Въпреки това, тя е най-известна като съпругата на Джим Крамър. През 2015 г. двойката се ожени на много лична церемония. Научете повече за Lisa Cadette-Detwiler Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Лиза Детуилър
Пол: Женски пол
Професия: Реален държавен агент
Рождена дата 1965 г
Възраст 56 годишен
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 18 април 2015 г
Съпруг Джим Креймър
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Лешниково зелено
Цвят на косата Рус
Националност американски
образование Тринити Колидж в Хартфорд
баща Уолтър М. Кадет
Майка Джоан Б. Кадет

Коя е Лиза Кадет-Детуилър? Биография и детство

Лиза Кадет-Детуайл r не е разкрила точната си рождена дата, но знаем, че е родена през 1965 г., което я прави на 56 години. Надяваме се, че ще започне да празнува рождения си ден с фенове и ще научим кога е родена. Родителите й са Джоан Б. и Уолтър М. Кадет; баща й работеше за J.P. Morgan от офис в Манхатън, а майка й беше учителка по английски език в Доминиканската търговска гимназия в Ямайка, Куинс. Лиза се дипломира в колежа Тринити в Хартфорд, Кънектикът, където получава бакалавърска степен по биология със специализация по генетика.

Лиза Кадет-Детуилър със съпруга си (Източник: Instagram)Как Лиза Кадет-Детуилър преследва кариерата си? Професионален живот

Първата работа на Лиза беше в стартиращата компания Phoenix, фокусирана върху дерматологията, която впоследствие стана доста успешна в областта, но животът имаше други планове за нея. В крайна сметка тя напусна Финикс, за да работи за Corcoran Group Real Estate, която е базирана в Бруклин Хайтс. Тя се специализира в продажбите и стана ефективен агент по недвижими имоти, като спечели няколко награди, включително една за продажбата на най-скъпите къщи в Бруклин Хайтс и Кобъл Хил.

Нетната стойност на Лиза Кадет-Детуилър 2022 г

Колко е нетната стойност на Lisa Cadette-Detwiler? Въпреки че кариерата на Лиза не е толкова успешна, колкото на съпруга й, тя все пак е изкарвала приличен живот; това, че е един от най-успешните агенти за недвижими имоти в престижна компания, несъмнено е увеличило богатството на Лиза. И така, знаете ли колко е богата Лиза Кадет-Детуилър към средата на 2022 г.? Според надеждни източници състоянието на Lisa Cadette-net Detwiller може да достигне 2 милиона долара към 2022 г.

Кой е съпругът на Лиза Кадет-Детуилър? Връзка и дела

Лиза има три деца от един брак, но не е разкрила много за живота си преди Джим, така че тази част е непозната за нас. Лиза и Джим се запознават през 2006 г., когато и двамата преживяват развод и намират утеха един в друг.
Те се срещнаха чрез общ приятел, започнаха романтична връзка и в крайна сметка се ожениха на 18 април 2015 г. на церемония, ръководена от техния общ приятел, архитект Аран Ярдени.

Джим Креймър

Джеймс Дж. Крамър е роден на 10 февруари 1955 г. в Уиндмур, град Спрингфийлд, Пенсилвания, САЩ, в семейството на художниците Луиз А. Крамър и Н. Кен Крамър, които притежават International Packaging Products във Филаделфия. Джеймс завършва гимназията Springfield Township в окръг Монтгомъри, преди да се запише в Харвардския колеж. Получава бакалавърска степен по управление през 1977 г. и докторска степен по право от юридическия факултет на Харвард през 1984 г.

Джим започва кариерата си като журналист, ставайки един от първите репортери в American Lawyer. Все пак по-късно той стана известен със своите инвестиции и беше член на отдела за управление на частното богатство на Goldman Sachs. Той става толкова успешен на позицията, че успява да стартира своя хедж фонд Cramer & Co, който ръководи 12 години, преди да се пенсионира през 2000 г. След това започва телевизионната си кариера и е водещ на шоуто Mad Money с Джим Крамър от 2005 г. (2005-2018 г.).

Факти

  1. Тя обича да чете книги.
  2. Тя е неактивна в социалните мрежи.
  3. Тя е много добра в готвенето.

Популярни Публикации