Линкълн Чапман беше наказан от феновете на ухажването, че губи времето на мис Реми

Шоуто на Courtship тази вечер повдигна някои болезнени реалности. В епизода беше показано, че Линкълн Чапман не се интересува от връзката си с Никол Реми и за него беше очевидно, че никога няма да се влюби в нея. Реми беше изненадан от новината. Г-н Чапман беше наказан от феновете на Courtship, че губи времето на мис Реми. Поведението и коментарите му ги изумиха. The Courtship е програма за запознанства, вдъхновена от „Гордост и предразсъдъци“, в която Никол Реми излиза с 16 ухажори по начин от епохата на Регентството, за да намери добър партньор. Спектакълът в замъка Хауърд в Англия е разпродаден.

Феновете на The Courtship реагират, когато г-н Чапман нарича връзката си с Никол като любовна връзка.

Линкълн Чапман призна тази вечер в The Courtship, че отношенията му са станали по-обтегнати, след като той остана с мис Никол снощи. Той твърдеше, че е придобил нова яснота, която беше,

Няма да се влюбя в нея.Той каза, че е уморен от опитите да се убеди, но не смята връзката за нещо повече от безгрижна афера. Той каза, че не вижда бъдеще с нея. Госпожица Никол получи писмо, в което г-н Чапман каза, че връзката е само забежка. Г-н Конус е съставил писмото, впоследствие е открито. Тя се ядоса и каза:

Това не е просто хвърляне; това е моят по дяволите живот.

  Линкълн Чапман

Сестрите на Никол бяха ядосани и се почувстваха експлоатирани от него. Г-н Чапман каза, че вярва, че е влюбен, защото всички останали са били. Никол каза, че има много вяра в г-н Чапман и заяви:

Надявам се никога повече да не играя така.

Феновете наказаха г-н Чапман, че е подвел и измамил мис Никол и нейните родители, твърдейки, че е влюбен в нея.

Какво се случи тази вечер в The Courtship?

Тази вечер в „Ухажването“ ухажорите помогнаха на госпожица Реми и членовете на семейството й в подготовката на селски празник. Епизодът започна с Реми, който обсъжда нощувката на Чапман и отбелязва:

Много се радвам за Линкълн.

Г-н Джеси Джъдж пасеше патиците с мис Реми с намерението да установи връзка с нея. Мис Реми каза в тази връзка:

Той също така е от типа мъж, който би бил отличен съпруг и родител.

Г-н Чапман, който извърши по-голямата част от работата, и г-жа Реми извадиха пчелните пити от пчелния кошер заедно. Въпреки това, след разговор с майката на мис Реми, се разкрива номадският начин на живот на Чапман, живеещ извън превозно средство. Майка й беше разстроена, а баща й каза, че няма да му даде благословията си. Г-н Крисчън и г-ца Реми отидоха заедно във ферма, за да получат козе мляко и Крисчън изпълни задачата след един неуспешен опит. Никол беше удивена от напористостта му.

  Линкълн Чапман

Мис Реми и Дани Б си поделиха отговорността за храненето на кокошките. Дани Б, от друга страна, беше потънал в мислите си. Реми го предизвика относно отклоненията му и той заяви, че се притеснява от плановете на Чапман да не се ангажира с връзка. Освен това той каза,

Имам нужда от малко уверение.

Беше загрижен за връзките й с други момчета. Никол се почувства неудобно от цялата ситуация и избяга, след като изкрещя:

Това няма да работи за мен.

Г-н Чапман е помолен да напусне замъка в края на епизода.

Популярни Публикации