Линдзи Тиел - Възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера, националност

Линдзи Тиел е звезда в социалните медии, известна с канала си lyndsayjade в TikTok. Нейните синхронизиране на устни, предизвикателства и кратки комедийни скечове, както и клипове, свързани с красотата, й помогнаха да натрупа общо над 1,3 милиона харесвания. През май тази година тя стартира своя TikTok канал. Научете повече за нетната стойност на Lyndsay Theel, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, връзката, височината, кариерата и факти

Бързи факти

Истинско име Линдзи Тиел
Псевдоним Линдзи
Известен като TikTok Star,
Звезда на социалните медии
Възраст 25 годишен
рожден ден 2 юли 1997 г
Родно място елен
Зодия Рак
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 48 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена ЧЕ
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка ЧЕ
деца ЧЕ
Съпруг/съпруг ЧЕ
Нетна стойност 0 K
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Възраст и националност на Линдзи Тийл

На колко години е Линдзи Тиел? Тя беше родена на 2 юли 1997 г . Тя е 25 години към 2022 г. Тя е американска гражданка. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Lyndsay Theel и други подробности за семейството. Линдзи Тиел също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Линдзи Тиел? Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 48 кг. Линдзи Тиел има руса коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.Нетната стойност на Линдзи Тийл 2022 г

Колко е нетната стойност на Lyndsay Theel? От професионалната си кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии, Линдзи Тиел има доста добри приходи. Към 2022 г. нетната стойност на Lyndsay Theel се оценява на 500 000 долара.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Lyndsay Theel придоби огромна популярност в социалните медии и е следвана от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Линдзи Тиел? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има огромни фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е 500 000 долара към 2021 г
  • Нейната публика в TikTok нарасна до повече от 390 000 последователи. Тя посещава университета Гранд Каньон като студентка.
  • Баща й почина през 2014 г. Тя има брат и сестра.
  • И тя, и Jennaaws са добре известни синхронизатори на устни в TikTok и приемащи предизвикателства.

Освен това знайте за нетната стойност, възрастта, биографията, етническата принадлежност и националността на Мунера Ахмед .

Популярни Публикации