Линдзи Мишел Хоран- Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Линдзи Мишел Хоран е пълното име на този футболист. Хората и роднините й често го наричат ​​Неизвестен. Тя е американска гражданка. Този човек е от Лейкууд, Колорадо, Съединените щати. Разгледайте раздела с таблицата по-долу за повече информация.

Бързи факти

Истинско име Линдзи Мишел Хоран
Основна професия Футболист
Мъж Жена Женски пол
Религиозно вярване Не се знае
Роден в Лейкууд, Колорадо, Съединени американски щати
Резиденция Не се разкрива
Рожден ден 26-май-94
Зодия зодия Близнаци
Възраст 27 години
Етническа принадлежност Бяло
Гражданство американски
Тип фигура Атлетичен
Височина 5 фута 9 инча (175 см)
Тегло Не се знае
Цветове на очите зелено
Цвят на косата Рус
образование Golden High School University of North Carolina
Бащино име Марк Хоран
Майчино име Линда Хоран
Брат сестра Брат (Майкъл Хоран)
Семейно положение Неомъжена
Във връзка със Не е наличен
Любима Карти
доходи Около 0 000 - 0 000 за 2021 г
Нетни стойности 2 милиона долара

Биография на Линдзи Мишел Хоран

Линдзи Мишел Хоран рожден ден е 26 май 1994 г. В момента тя е на 27 години. Тя е родена в САЩ, в Лейкууд, Колорадо.

Височина и тегло на Линдзи Мишел Хоран

Линдзи Мишел Хоран височината е 5 фута 9 инча (175 см). Нейното тегло се оценява като неизвестно. Поставяме текущата стойност, защото теглото се променя често.  Линдзи Мишел Хоран

Линдзи Мишел Хоран (Източник: Pinterest)

кариера

Футболната кариера на Линдзи започва в колежа, когато тя играе за Колорадо Ръш. Тя вкара два гола в три мача за Колорадо Ръш през сезон 2012. Тя се присъедини към френския гранд Пари Сен Жермен през юли 2012 г. (ПСЖ). По време на престоя си в ПСЖ американският нападател отбеляза 46 гола в 58 мача.

По-късно ПСЖ прекрати договора й на 4 януари 2016 г., позволявайки й да се върне в Съединените щати. Тя също се присъедини към Portland Thorns FC на 13 януари 2016 г. Тя също беше централен полузащитник за Portland, заедно със съотборничката си Adrianna Franch.

По отношение на международен опит, тя беше водещ голмайстор за отбора U-17 на Съединените щати на 2010 CONCACAF U-17 Women Championship. Линдзи игра за националния отбор до 20 години, преди да се присъедини към старшия отбор, където отбеляза 26 гола в 24 мача. На 8 март 2013 г. тя спечели първата си надпревара срещу Китай в мач от груповата фаза.

Тя вкара първия си гол и беше обявена за „Жена на мача“ в мач срещу Тринидад и Тобаго през декември 2015 г. В момента тя дава най-добрите си резултати за националния отбор заедно със съотборничките си Аби Далкемпер, Алекс Морган, Джули Ерц и няколко други .

Тя изкарва добре като футболна звезда. Нетната й стойност и заплата обаче не са известни. Тя все още не е получила награда. Линдзи, от друга страна, беше водещият голмайстор за отбора U-17 на САЩ на 2010 CONCACAF U-17 шампионат за жени.

Линдзи Мишел Хоран Гадже, Запознанства

Досега няма големи слухове за нейния личен или професионален живот. Освен това, тя никога не е била въвлечена в каквито и да било спорове по време на кариерата си. Изглежда, че е напълно съсредоточена върху работата си, вместо да участва в каквито и да било спорове.

Нетната стойност на Линдзи Мишел Хоран

Линдзи Мишел Хоран има нетна стойност от 2 милиона долара.

Популярни Публикации