Линдзи Греъм- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Етническа принадлежност, Съпруга, Брак, Височина

Линдзи Греъм е американски политик и бивш полковник от военновъздушните сили от Централна Южна Каролина. Линдзи Греъм също е бил старши сенатор на Южна Каролина. Освен това Линдзи се противопостави на кандидата за Върховния съд Брет Кавано.

Бързи факти

Пълно име: Линдзи Греъм
Дата на раждане: 09 юли 1955 г
Възраст: 66 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Републикански сенатор, бивш полковник от ВВС
Държава: Америка
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите лешникови очи
Цвят на косата руса коса
Размер на тяло 40-32-38
Родно място Централна, Южна Каролина
Националност американски
Етническа принадлежност Бял кавказец
Религия Кристиян
образование Университет на Южна Каролина, гимназия DW Daniel
баща Джеймс Ф. Джей Греъм
Майка Мили Греъм
Братя и сестри Дарлайн Греъм Нордоне

Биография на Линдзи Греъм

Линдзи Греъм е роден на 09 юли 1955 г. в Централна, Южна Каролина, САЩ. Той е роден под зодия Рак и е на 66 години. Линдзи Олин Греъм е неговото собствено име. Бащата на Линдзи, Джеймс Ф. Джей Греъм, беше собственик на ресторант в родния си град. Освен това името на майка му е Мили Греъм. Бащата на Линдзи обаче почина от инфаркт, а майка му почина от лимфом на Ходжкин. Линдзи има и по-малка сестра на име Дарлайн Греъм Нордоне, която по това време е само на 13 години.

Линдзи Греъм посещава гимназия D W Daniel в Сентрал, Южна Каролина. Той е и първият в семейството си, който посещава обучението на офицери от резерва. По-късно Линдзи получава бакалавърска степен по психология от Университета на Южна Каролина в Колумбия, Южна Каролина. Линдзи има и докторска степен от Юридическия факултет на Университета на Южна Каролина.Височина и тегло

Линдзи Греъм е висок 5 фута 7 инча и тежи 70 килограма. Линдзи има руса коса и кафяви лешникови очи. Мерките на тялото на Линдзи са 40-32-38.

  Линдзи Греъм

Линдзи Греъм изнася реч (Източник: Twitter)

кариера

Линдзи се присъединява към Корпуса на главния адвокат като офицер след дипломирането си през 1982 г. и преминава на активна служба през следващата година. Започва кариерата си като адвокат на военновъздушните сили, преди да бъде назначен във военновъздушната база Рейн-Майн във Франкфурт, Германия, като старши прокурор на военновъздушните сили в Европа от 1984 до 1988 г. Линдзи защитава пилот от военновъздушните сили, обвинен в употреба на марихуана през 1984 г. Служейки в Европа, той се завръща в Южна Каролина и напуска активна служба през 1989 г.

След това започва частна практика като адвокат. Линдзи работи като помощник-окръжен прокурор в окръг Окони от 1988 до 1992 г. и като градски прокурор в Сентръл от 1990 до 1994 г. Той напуска военновъздушните сили през 1989 г. и се присъединява към Националната въздушна гвардия на Южна Каролина, където служи до 1995 г. Линдзи по-късно се присъедини към резерва на военновъздушните сили на САЩ.

По време на Войната в Персийския залив от 1990-1991 г. Линдзи работи като съдия в станцията на Националната въздушна гвардия McEntire в Ийстоувър, Южна Каролина, където помага на заминаващите пилоти да бъдат информирани за законите на войната. Линдзи беше избран в Камарата на представителите на Южна Каролина от 2-ри район на окръг Окони през 1992 г. Той също така изкара само един мандат, от 1993 до 1995 г. Линдзи спечели изборите за Сената на САЩ, след като дългогодишният сенатор Стром Търмънд обяви пенсионирането си през 2002 г.

Освен това Линдзи беше само младши сенатор на щата в продължение на две години, служейки заедно с Ърнест Холингс, който се пенсионира през 2005 г. Линдзи победи председателя на Републиканската партия в Южна Каролина Бъди Уидърспун в кандидатурата му за преизбиране през 2008 г. Линдзи победи щатския сенатор Брад Хъто, независимия Томас Равенел и либертарианецът Виктор Кохер на общите избори през 2014 г. Освен това на изборите за Сенат през 2020 г. Линдзи победи Харисън.

Нетната стойност на Линдзи Греъм

Линдзи Греъм е награден с медал „Бронзова звезда“ за доблестна служба през 2014 г. Той е получил множество награди, включително наградата за лидерство на президента на Цитаделата, наградата True Blue на Съвета за семейни изследвания, наградата Капитолий на Националния съвет на Ла Раза, наградата на президента на Националната асоциация на окръжните прокурори, и много други.

Състоянието на Линдзи Греъм се оценява на около 3 милиона щатски долара, според онлайн източници. Линдзи спечели много пари за работата си като адвокат, сенатор, адвокат и много други неща. Заплатата на Линдзи, от друга страна, не е известна.

Съпруга на Линдзи Греъм, брак

Линдзи Греъм никога не се е женил и никога не е имал деца. Той също така помага в отглеждането на сестра си Дарлайн Греъм Нордоне след смъртта на майка му и баща му, и двамата починаха в рамките на 15 месеца един от друг. Линдзи беше на 22 години по време на смъртта на родителя им, а сестра му беше на 13 години.

Що се отнася до слуховете и противоречията на Линдзи Греъм, той не е бил част от тях досега. Линдзи също е зает с личния и професионалния си живот. Освен това Линдзи предпочита да стои далеч от слухове и противоречия.

Популярни Публикации