Линдзи Георгалас Уорд- Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина

Линдзи Георгалас Уорд е съпруга на знаменитост от Съединените щати. Линдзи Георгалас Уорд също е най-известна като съпругата на Хайнс Уорд, треньор по американски футбол и бивш приемник.

Бързи факти

Пълно име: Линдзи Уорд
Пол: Женски пол
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Хайнс Уорд
Цвят на очите Светло зелено
Цвят на косата кафяво
Родно място Хюстън, Тексас
Националност американски
образование Университет Пойнт Парк
баща Едуард Георгалас
Майка Дениз Георгалсес
Братя и сестри Лорън
деца 1

Линдзи Георгалас Уорд Биография

Линдзи Ришел Георгалас , по-известен като Линдзи Георгалас Уорд, е роден на 17 август 1990 г. в Хюстън, Тексас, САЩ. Тя е на 32 години към 2022 г. според рождената си дата и е с американска националност.

Родителите й са Едуард Георгалас (баща) и Дениз Георгалсес (майка). Освен това тя има сестра на име Лорън.Освен това, тя не е разкрила нищо друго за своята зодия, етническа принадлежност или ранен детски живот. Можем да предположим, че родителите й са я възпитали добре като дете.

Lindsey Georgalas Ward Education

По отношение на академичните среди, тя учи танци в университета Point Park. Освен това няма повече информация за нейното дипломиране.

Височина, тегло на Линдзи Георгалас Уорд

Линдзи Георгалас Уорд е висок 5 фута 4 инча и има кестенява коса и светлозелени очи. Освен това, няма информация за другите й измервания на тялото.

  Линдзи Георгалас Уорд

Линдзи Георгалас Уорд с майка си и сестра си (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до професионалния й живот, Линдзи не е разкрила нищо за работата си или професионалния си живот. Тя стана известна като съпруга на Хайнс Уорд, треньор по американски футбол и бивш приемник на Националната футболна лига.

От 1994 г. до 1997 г. Хайнс Уорд беше широк приемник за булдогите на Университета на Джорджия. Той завърши кариерата си втори в историята на отбора със 149 уловени удара за 1965 ярда. Той също така играеше куотърбек и имаше общо 3870 ярда за всички цели, втори след Хершел Уокър в историята на Bulldogs. Уорд носеше фланелка номер 19 в колежа.

В третия кръг на драфта на НФЛ през 1998 г. той беше избран от Питсбърг Стийлърс като 92-ри избор. Той започва кариерата си в отбора като защитник. В Сан Антонио той е настоящият старши треньор.

Освен това, той прекарва цялата си професионална кариера в Стийлърс, където се издига до лидер за всички времена по получаване на ярдове, приеми за тъчдаун и приемания. Той беше MVP на играта и един от единадесетте играчи на NFL, които се пенсионираха с поне 1000 приема в кариерата.

Успехът на Стийлърс през 2000-те се дължи до голяма степен на Хайнс, който е смятан за един от най-добрите широки приемници на онази епоха. В допълнение към кариерата си в NFL, той се появява в редица филми и телевизионни предавания, включително Dancing With The Stars, The Dark Knight Rises (2012) и The Walking Dead (2012).

Той работи като студиен анализатор за NBC's Football Night in America от 2012 до 2015 г. Този човек се присъедини към CNN и HLN през май 2016 г. Той беше изпълнителен директор, отговарящ за връзките с играчите на Алианса на американския футбол.

Шон Джеферсън, треньорът на широките приемници на Ню Йорк Джетс, започна своята треньорска кариера като офанзивен асистент през 2019 г.

Линдзи Георгалас Уорд Награди

Тази съпруга на знаменитост все още не е получила никакви награди или признание в кариерата си. Съпругът й пък си е заслужил част от тях. Хайнс има две титли на Super Bowl (XL, XLIII), един MVP на Super Bowl (XL) и три отличия във втори отбор All-Pro (2002–2004).

Други отличия включват четири участия в Pro Bowl (2001-2004), избор в отбора на Питсбърг Стийлърс за всички времена, въвеждане в Залата на славата на Питсбърг Стийлърс, първи отбор на All-SEC (1997), втори отбор на All-SEC (1996 ) и участия в Outback Bowl (1998).

Нетната стойност на Линдзи Георгалас Уорд

Към момента тя не е оповестила публично своята нетна стойност, заплата или доход. Освен това съпругът й има нетна стойност от 18 милиона долара от треньорската си кариера.

Съпругът на Линдзи Георгалас Уорд, брак

Линдзи Георгалас Уорд , треньор по американски футбол и бивш ресивър се ожени за нея през 2014 г. Те започнаха да се срещат през 2011 г. Двойката наскоро посрещна дъщеря си и публикува нейна снимка на страницата й в Instagram. Освен това Хайнс преди това се ожени за Санди Спрингс.

Джейдън, синът на двойката, е роден. Двойката обаче се разведе по неизвестна причина и Хайнс по-късно започна да се среща с Линдзи. В момента тази съпруга на знаменитост не е замесена в никакви спорове или слухове.

Популярни Публикации