Линдзи Арнолд обяви, че ще напусне танците със звездите

След повече от три десетилетия в мрежата на ABC, Dancing With The Stars (DWTS) ще се завърне в Disney+ на 19 септември с най-новата си итерация. Това обаче не е единствената промяна през този сезон. Линдзи Арнолд, професионална бална и латино танцьорка, реши да напусне програмата. Танцьорът някога е бил участник в So You Think You Can Dance и е хореограф на DWTS през последното десетилетие. На 31 август тя обяви напускането си в Instagram, като написа:

Исках да ви уведомя, че реших да не участвам в този сезон на Dancing With the Stars.

Танцьорката реши да се отдалечи от програмата, за да се концентрира върху себе си и семейството си. Тя определи избора като един от най-трудните, които е трябвало да направи и изрази ентусиазма си за предстоящия сезон.Линдзи Арнолд реши да напусне DWTS преди края на сезон 31.

Dancing With The Stars ще стартира в Disney+ за първи път в своята 30-годишна история. Събитието ще включва още известни личности, танцуващи на разнообразна музика и стилове. Той свързва известни личности с хореографи в опит да завладее сърцата на съдиите и зрителите. Линдзи Арнолд е била състезателка на DWTS през предходните десет години. След участието си в сезон 9 на So You Think You Can Dance и достигането до Топ 4, зрителите за първи път я видяха в програмата като професионална танцьорка. Въпреки че харесваше времето си в програмата, тя реши да не се връща за най-новия епизод, за да посвети повече време на семейството си.

 Линдзи Арнолд

Арнолд обяви напускането си с публикация в Instagram, в която тя каза, че ще бъде най-голямата фенка на сезона и че е изключително развълнувана да види всичките си приятели на него.

Тя продължи да казва:

Не се притеснявайте, аз все още ще бъда тук и ще обсъждам всички неща, свързани с мама, ще се задълбочавам в нашия опит с TTC, ще работя върху моята програма за упражнения The Movement Club и много повече!

Фенове и приятели изразиха своята признателност и подкрепа за статията. Ники Бел от сезон 25 на DWTS отбеляза, че професионалистът много ще липсва и благодари на Арнолд за това, че е фантастична майка, предлагайки любовта си на нея и семейството. Шон Спайсър, спътникът на Линдзи през 2019 г., заяви:

За мен беше чест да работя с вас. Всеки ден виждах колко си любящ, търпелив и мил. Програмата беше по-добра за вас и Сам и Сейдж вече ви нареждат на пълен работен ден.

 Линдзи Арнолд

28-годишната танцьорка от Юта започва да танцува на четиригодишна възраст, когато майка й я записва на уроци по танци, за да й помогне да открие страстта си. Тя започва да се състезава в състезания по бални танци на осемгодишна възраст.

Арнолд завърши втори на DWTS: Juniors като ментор на Rylee Arnold с партньор Майлс Браун

Линдзи Арнолд не е първата професионална танцьорка, която напуска програмата преди дебюта на сезона. Шарна Бърджис също потвърди напускането си от състезателната програма по танци. Балерината току-що роди сина си Зейн от Браян Остин Грийн и заяви, че не е готова да е далеч от детето си поне 10 часа всеки ден. Тя също така каза, че е кърмачка на пълен работен ден, която обича ролята си на майка и не иска да ограничава времето си с бебето си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Lindsay Arnold Cusick (@lindsarnold)

Популярни Публикации