Линдреа Прайс: Ето всичко, което трябва да знаете за нея

Линдрея Прайс е най-известна като по-голямата доведена сестра на Серена и Винъс Уилямс . Серена и Винъс са тенисистки от световна класа. Серина спечели най-много титли на сингъл на Откритото първенство на Австралия, с шест, докато Винъс е първата чернокожа жена, която е номер 1 в света.

Бързи факти

Пълно име Линдрея Прайс
Първо име Линдреа
Фамилия Цена
Професия доведена сестра на знаменитост
Националност американски
Етническа принадлежност афроамериканец
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Юсеф Рашид
Име на майката Oracene цена
Професия майка треньор по тенис и медицинска сестра
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Запознанства
Връзка с Върнън Имани
братя и сестри Серина Уилямс, Винъс Уилямс, Иша Прайс и Йетунде Прайс
нетна стойност 0 хил

Семейство Линдреа Прайс

Линдрея Прайс е дъщеря на Oracene Price и Yusef Rasheed. Тя има четирима братя и сестри. Сред тях са Серина Уилямс, Винъс Уилямс, Иша Прайс и Йетунде Прайс. Oracene, нейната майка, е едновременно учителка по тенис и медицинска сестра. Нейните доведени сестри от страна на майка й са Серена и Венера.

  Линдрея Прайс

Lyndrea Price (Източник: Google)Връзката на Върнън Имани и Линдреа

Върнън Имани и Линдреа имат връзка. Работи в American Campus Communities като асистент в общността. Прелестната двойка се видяла за първи път на парти със свои приятели. Двамата се срещат от дълго време, но все още не са се оженили.

Романтичният живот на нейните родители

От 1972 до 1979 г. Орасен е омъжена за покойния Юсеф Рашид. По-късно същата година, през 1980 г., тя се жени за Ричард Уилямс. Ричард е треньор по тенис, който е работил с дъщерите си Серена и Винъс. След 22 години брак, двойката се развежда през 2002 г. по непреодолими причини. Това беше вторият брак на Ричард, подобно на Орасен. От 1965 до 1973 г. той се жени за Бети Джонсън, с която има пет деца.

Yetunde, сестрата на Lyndrea, убита при стрелба

Йетунде беше най-голямата сестра на Линдреа. Преди това е притежавала козметичен салон и е работила като дипломирана медицинска сестра. Работила е и като личен асистент на сестрите си Винъс и Серена Уилямс. През септември 2003 г. тя беше застреляна при престъпление от омраза и почина в болницата. Yetunde разговаряше с приятеля си в своя SUV, който беше паркиран пред трапезария по време на събитието.

  Линдрея Прайс

Lyndrea Price (Източник: Google)

Тъй като защитаваха крек къщата от съперници на гангстерски групи, двете момчета, които охраняваха дома, откриха огън по джипа. Партньорът й първо не знаел, че е била ударена. Той кара бързо до къщата на роднина, където набира 911. Малко след пристигането си в болницата тя е обявена за мъртва. Робърт Едуард Максфийлд беше признат за виновен и осъден на 15 години затвор. Той обаче беше освободен след 12 години през 2018 г. заради доброто си поведение.

Lyndrea Price Нетна стойност

Нетното състояние на Lyndrea е около 0k към октомври 2022 г . Тя е уеб дизайнер, сега наета като креативен изпълнителен директор в Letzchat, плъгин за превод на уебсайтове. Тя също така е работила с главния изпълнителен директор Джордан Орлик и водещия разработчик на софтуер Флориан Дж. Клайн. Средният доход на уеб дизайнер в Съединените щати е 649, според PayScale.

Височина и измерване на тялото

Линдрея Прайс е прекрасна и чаровна дама с мила усмивка и грейнало лице, което привлича много внимание. Тя е с точната височина за телесното му тегло. Lyndrea също има много атрактивни размери на тялото, привличащи вниманието. Тя се грижи добре за тялото си. От днес тя има здраво тяло.

Омъжена ли е Линдреа Прайс?

Линдреа Прайс не е омъжена и планира да се омъжи скоро. В момента тя излиза с Върнън Имани , асистент на общността в America Campus Communities. Двойката беше забелязана за първи път заедно в Instagram на 16 май 2016 г., докато присъстваха на среща с приятелите си. Тя публикува и тяхна снимка с момиченце, което накара всички да се чудят дали е омъжена или не, но тя все още не е отговорила. В момента двойката живее живота си щастливо и без прекъсвания.
Нейната сексуална ориентация е хетеросексуална.

Популярни Публикации