Линда Пападопулос - възраст, Wiki, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Линда Пападопулос е канадски съветник, работещ в Обединеното кралство. Тя стана известна благодарение на ролите си в телевизионни предавания като My Naked Secret, Big Brother и Celebrity Fit Club. Тя е автор на много психологически романи, включително The Man Manual (2005) и Unfollow: Living Life on Your Terms (2008). (2014 г.). Тя натрупа значителна база от фенове, която се разрасна експоненциално, откакто за първи път стана популярна в социалните медии. Нейната страст към музиката и осведомеността за съвременните тенденции са очевидни в нейните видеоклипове и материалите, които прави за YouTube. Включете се, за да научите повече за Уикипедия на Линда Пападопулос, профил, възраст, височина, тегло, съпруг, измервания на тялото, нетно състояние, семейство, кариера и няколко други подробности.

Бързи факти

Истинско име Линда Пападопулос
Псевдоним Линда
Известен като Психолог
Възраст 49-годишен
рожден ден 10 май 1971 г
Родно място Торонто, Канада
Зодия Телец
Етническа принадлежност Смесени
Националност канадски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 6 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото 36-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 36 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5.5
деца 1
Съпруг/съпруг Теди в дантела
Нетна стойност 0 K – 0 K
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Линда Пападопулос

Линда Пападопулос е родена на 10 май 1971 г. Тя е на 49 години. Тя е от смесена раса и притежава канадско гражданство. Нейната зодия е Телец. Тя е родена в канадския град Торонто. Самоличността на баща й и майка й е неизвестна. Тя получава бакалавърска степен по психология от Йоркския университет в Торонто, Онтарио, Канада, магистърска степен по здравна психология от университета Съри в Обединеното кралство и докторска степен. по психология от City University в Лондон.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Линда Пападопулос? Височината на Линда Пападопулос не е известна. Тя е висока 5 фута 6 инча, 1,65 метра или 165 сантиметра. Линда тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Пропорциите на тялото на Линда Пападопулос са неизвестни. Размерите на тялото й са 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.  Линда Пападопулос

Линда Пападопулос е готова за снимки Източник: Instagram

Нетната стойност на Линда Пападопулос

Нейната нетна стойност е неизвестен. Тя водеше телевизионното шоу на канала Discovery Fit & Health My Naked Secret. През 2012 г. тя беше помолена от Министерството на вътрешните работи да публикува доклад за въздействието на сексуализацията върху младите жени. Нетната й стойност се очаква да бъде между 500 – 600 милиона долара.

кариера

Д-р Линда беше обявена за читател по психология през 2001 г., значително постижение за човек на нейната възраст. В допълнение към научната си работа, преди това тя е била възложена от британското правителство да предприеме проучване за сексуализацията на млади жени и връзката й с домашното насилие, написано през 2010 г. Публикацията на рецензията привлече благоприятно отразяване от законодатели, заинтересовани страни и медии . (Виж PDF).

Д-р Линда е дипломиран консултант и здравен психолог и асоцииран сътрудник на Британското психологическо общество. През своите 14 години като дипломиран психолог тя е придобила значителен опит в личните, двойните и семейните консултации. Служила е в различни среди за възстановяване, както частно, така и в професията си, както и в Националната здравна служба. Evening Standard наскоро я обяви за един от 20-те най-добри терапевти в Лондон и тя спечели наградата „Жена на годината на Мадам Фигаро“ в академичните среди през 2008 г.

Линда Пападопулос Съпруг, брак

На Линда Пападопулос името на съпруга е Теди Питсилидес. Двойката е благословена и с деца. Предишният й романтичен опит все още е неизвестен.

Любопитни факти

  • Изпълнението на Линда Пападопулос демонстрира нейната способност да оценява други артисти.
  • Тя излъчва уверено и изискано поведение.
  • Тя все още е елегантна и оптимистична, а нейните наблюдения и жестове могат да бъдат много странни и единствени по рода си.
  • Интересува се от актьорско майсторство и моделиране и е работила по няколко филма.
  • Тя е голям любител на животните.

Популярни Публикации