Линда Карделини - възраст, биография, Wiki, нетна стойност, съпруг, кариера, награди

Линда Карделини е американска озвучаваща актриса, която участва във филмовия бизнес от 1996 г. Тя имаше страст към актьорството, когато беше тийнейджър и често играеше в училищни пиеси. Това събуди любопитството й и тя реши да потърси кариера като актриса в бъдеще.

Тя е и една от най-известните холивудски актриси. По същия начин тя е широко известна с появата си като Саманта Тагарт в телевизионния сериал ER. Участвала е в музикални клипове на групи като Outkast и Virginia Coalition, освен че се е снимала във филми. Тя също така е гласов актьор и е допринесла за няколко игрални филма, телевизионни предавания и компютърни игри.

Бързи факти

Истинско име Линда Една Карделини
Псевдоним Линда
Известен като Актриса, Озвучаваща актриса
Възраст 45 години
рожден ден 25 юни 1975 г
Родно място Редууд Сити, Калифорния, Съединени американски щати
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Многорасов
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 3 инча
Тегло прибл. 57 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена 31 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка 5 (САЩ)
деца Една дъщеря
Съпруг Джейсън Сигел (2001-2007)
Стивън Родригес (2009-настояще)
Нетна стойност 8 милиона долара
Любими храни N/A
Марки N/A

Кратка биография на Линда Една

Линда Една Карделини беше роден в Редууд Сити, Калифорния, на 25 юни 1975 г . Родителите й, Уейн Дейвид Карделини и Лорейн Карделини, я отгледаха като най-малкото си дете. Баща й беше търговец, а майка й - домакиня. Тя също е израснала с тримата си по-големи братя. По същия начин тя е 45 години от 2022 г. Тя е родена под предупреждението на Рак.  Възраст на Линда Карделини

Възраст на Линда Карделини

Официално обучение

Къде е учила Линда? Линда Карделини присъства Гимназия Свети Франциск , където завършва през 1993 г. След това учи в Колеж по комуникация и Декоративни изкуства в университета Loyola Marymount. По същия начин тя получава диплома по театрално изкуство от университета през 2000 г.

Линда Карделини Националност, височина и тегло

Колко висока е Линда Карделини? Тя е родена в Съединените щати и е от бял произход. Нейните религиозни убеждения са римокатолически. Тя също има италианско, ирландско, немско и шотландско потекло. Освен това, тя е висока 5 фута 3 инча (160 м/1,60 м) и тежи около 57 килограма (126 фунта) . Тя има стройна форма на тялото и измервания от 36-25-35 сантиметра. Тя също има дълга кафява коса и средно кафяви очи.

  Инфографика за биография на Линда Карделини

Биография на Линда Карделини

Линда Една Награди и постижения

Линда Карделини спечели няколко отличия и номинации за приноса си към филмовия бизнес. През 2009 г. тя спечели TV Land Award за изпълнението си в „Е.“ По-късно тя беше номинирана за две награди Primetime Emmy през 2013 г. и 2020 г. за ролята си в „ Crazy Men“ и „Dead to Me.“

Нетната стойност на Линда Карделини

  Линда Карделини нетна стойност

Нетната стойност на Линда Карделини

Линда Карделини е невероятна актриса, която е натрупала голяма база от фенове и се е превърнала в една от най-известните актриси в индустрията. С той има приблизителна нетна стойност от около 8 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации