Линда Хофман- Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, съпруг, кариера

Линда Хофман е американска публична личност, най-известна с житейските постижения на съпруга си Боби Райдел. Съпругата й беше известна американска поп певица, известна с албуми като „We Got Love“, „Bye Bye Birdie“, „Somebody Loves Me“ и други. Линда обаче имаше труден период в живота си, когато съпругът й почина на 5 април 2022 г. След смъртта на съпруга й много от почитателите на съпруга й му отдадоха уважение в социалните медии, което накара Линда да се натъжи, докато четеше възпоменателните писма.

Бързи факти

Пълно истинско име Линда Ферино Хофман.
Име Линда Хофман
Псевдоним Линда.
Популярни за Като съпруга на популярния певец Боби Райдел
език Английски
Име на училище Местно училище
образование Завършвам
университет Държавен университет
Професия Сърдечен сонограф
Зодия Не се знае
Националност Америка
Етническа принадлежност Бяло
Нетна стойност 0k USD
Възраст (към 2022 г.) 67 години.
Дата на раждане През 1954г
Място на раждане Филаделфия, Пенсилвания
Сегашен адрес Филаделфия, Пенсилвания
Тегло (прибл.) В килограми: 70 кг
В лири: 154 паунда .
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″

Възраст и ранен живот на Линда Хофман

Линда Хофман е роден през 1954 г , във Филаделфия, Пенсилвания . Тя е 67 години към 2022 г . Нейната зодия е Дева. Линда Хофман е пълното му име. Тя е израснала в Америка, заедно с родителите и братята и сестрите си. По същия начин Линда Хофман е американска гражданка. Тя е от бялата етническа принадлежност. Нейната вяра е християнството. Говорейки за своите образователни подробности, Линда Хофман е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Линда Хофман

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Линда Хофман е висока 5 фута 4 инча и тежи около 70 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има сиви очи.  Линда Хофман

Нетна стойност на Линда Хофман

Колко е нетната стойност на Линда Хофман? Информацията за приходите на Линда е по-трудна за намиране. Въпреки това тя изкарваше прилични прехрани като ехограф и като асистент на съпруга си. Текущата й нетна стойност надхвърли 300 000 долара.

кариера

Линда Райдел, съпругата на известния певец Боби Райдел, имаше по-малко известна кариера от съпруга си. Според проучването на кариерата на Линда, тя е работила като сърдечен сонограф в окръг Монтгомъри. Тя също е била президент на фенклуба на съпруга си, но след като се омъжи за него, тя стана негов асистент. Линда Хофман беше движещата сила зад кампанията на съпруга си във Филаделфия по-рано тази година.

Линда Хофман Съпруг и брак

Кой е съпругът на Линда Хофман? Боби Райдел беше женен преди това, когато Линда се омъжи за него през 2009 г., но той беше вдовец на покойната си съпруга Камил Куатрон Ридарели. Боби и Камил Куатрон Ридарели бяха женени 35 години. Той се жени за Камил през 1968 г. и става неин вдовец през 2003 г. Линда Хофман се жени за Боби през 2009 г., въпреки че никога не е имала деца. Боби, от друга страна, имаше две деца с Камил, преди тя да умре през 2003 г. Робърт Ридарели е син на Боби Райдел, а Дженифър Дулин е негова дъщеря.

Г-н Джейсън Дълин сега е съпругът на Дженифър Ридарели Дулин. В момента тя има две деца. Имаше също съобщения, че Боби е имал общо пет деца в живота си, като другите три идват от Линда Хофман, но тази информация все още не е потвърдена от нас. Дженифър Дюлин, дъщерята на Боби, завърши обучението си в университета Сейнт Джоузеф в Пенсилвания. Синът му, Робърт Ридарели, е завършил университета Роуан в Ню Джърси. Робърт е видео продуцент в момента. Сега Линда остава с децата си и седемте си внуци след смъртта на Боби.

Популярни Публикации