Линда Хъдсън - Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Д-р Линда Хъдсън е лекар от Съединените щати. Д-р Линда Хъдсън е специалист по вътрешни болести в медицински център Atrium Health Carolinas.

Бързи факти

Пълно име: Линда Хъдсън
Псевдоним Линда
Дата на раждане N/A
Пол: Женски пол
Професия: Лекар, специалист по вътрешни болести
Държава: елен
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Семейно положение: Женен
Съпруг N/A

Биография на Линда Хъдсън

Точната дата на раждане и възраст на д-р Линда Хъдсън не са известни. Няма информация и за нейния зодиакален знак; тя е родена в Бирмингам, Алабама. По отношение на семейството си, тази личност все още не е разкрила информация за своите родители, братя и сестри и други лични данни. От друга страна, Линда е на 62 години, според уебсайт, който предоставя информация за медицина и лекари.

Образование на Линда Хъдсън

По отношение на образованието, това лице е получило медицинската си степен от Медицинския факултет на Университета на Алабама. Тя завършва това медицинско училище през 1986 г. Освен това през 1989 г. този лекар завършва своята резидентура по вътрешни болести в университета Вандербилт.Преди това е била стажант в същата болница през 1987 г. Преди това тя е получила бакалавърска степен. по химия от университета в Алабама. Тя спечели B.S. по химия от този престижен университет.

Височина, тегло на Линда Хъдсън

Измерванията на тялото на д-р Линда Хъдсън в момента не са известни. Височината, теглото, измерванията на гърдите, талията и бедрата на тази знаменита съпруга, размерът на роклята и други подробности все още се разследват. Въпреки това лекарят по вътрешни болести има кафяви очи и светлокафява коса.

кариера

Д-р Линда Хъдсън е сертифициран лекар (M.D.), специалист по вътрешни болести. Американският съвет по вътрешни болести и Националният съвет на медицинските експерти са сред нейните сертификати на борда.

Този лекар е специализиран в превантивната медицина, както и в управлението на теглото. Освен това този човек е добре известен като бивш началник на медицината в болницата Сейнт Винсент в Алабама.

Освен това, като медицински специалист, тази личност цени дългосрочните взаимоотношения с пациентите си. Тя също обича да помага на пациентите си да поддържат здравето си. В момента тя приема нови пациенти в медицинския център Atrium Health Carolinas, който е част от медицинската група Atrium Health Primary Care Mecklenburg.

Освен това тя предлага видео посещения и лекува само възрастни. Адресът на този медицински институт е 15110 John J. Delaney Drive, Suite 200, Charlotte, NC 28277. Нейният телефонен номер също е посочен на официалния уебсайт на Atrium Health като 704-302-8100.

Д-р Хъдсън също има наградата Healthgrades Honor Roll и владее английски и испански. Работила е и в областта на медицината повече от 36 години. Няма проверени подробности за нетната стойност или приходите на този лекар.

Линда Хъдсън Съпруг, брак

Д-р Линда Хъдсън има съпруг. Самоличността на съпруга на лекарката обаче остава неизвестна. Някои хора обаче я бъркат със съпругата на Пол Финебаум. Въпреки това уебсайтът на нейния работодател споменава, че тя обича да пътува и да прекарва време със съпруга и кучето си в свободното си време.

Пол Хъдсън е спортен автор, телевизионен и радио водещ; съпругата му се казва Линда Хъдсън. Файнбаум също е бил колумнист в миналото. Освен това Пол и Линда Хъдсън се женят през 1990 г. и оттогава са заедно.

Популярни Публикации