Линда Донг - възраст, биография, Wiki, гадже, височина, нетна стойност

Линда Донг е много талантлива млада канадка. Линда Донг е режисьор, монтажист и актриса, най-известна с комедийните си скечове, които могат да се видят в нейния YouTube канал LeendaDProductions. Разгледайте повече за Linda Dong Възраст, биография, Wiki, етническа принадлежност, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, Instagram

Бързи факти

Пълно име Линда Донг
Дата на раждане 11 декември 1992 г
Възраст 29 години
Хороскоп Стрелец
Късметлийско число 8
Щастлив камък Тюркоаз
Щастлив цвят портокал
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей
Пол Женски пол
Професия Режисьор, редактор, актриса, Youtuber, личност в социалните медии
Държава Канада
Височина 5 фута 8 инча (1,73 м)
Тегло 55 кг
Семейно положение единичен
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Ванкувър Сити
Националност канадски
Етническа принадлежност Китайско-виетнамско наследство
Facebook Линда Донг във Фейсбук
Twitter Линда Донг в Twitter
Youtube Линда Донг Youtube
Instagram Инстаграм на Линда Донг
Лична мрежа Лична мрежа на Линда Донг
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Линда Донг, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Линда Донг? Линда Донг е родена на 11 декември 1992 г. и е на 29 години. Нейната зодия е Стрелец и е от Ванкувър, Канада. Що се отнася до дъщерите й, Линда има две приятелки, Кели и Лизел. По същия начин Линда играеше с видеокамерата на баща си, когато беше дете. Линда също е от китайско-виетнамски произход. От друга страна, Линда все още не е разкрила повече за образователния си опит.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Линда Донг? Линда Донг е широка приблизително 5 фута 8 инча и тежи приблизително 55 кг. Линда също има тъмнокафява кожа и коса със същия цвят. Освен това, няма налични подробности за другите измервания на тялото на Линда, като измерванията на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките и т.н.  Линда Донг

Линда Донг позира за снимка Източник: Instagram

Линда Донг Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Линда Донг? Що се отнася до социалните мрежи, Линда Донг влезе в Twitter през ноември 2009 г. и в момента има над 10,4 хиляди последователи в своя акаунт @LeendaDong. По същия начин в Instagram тя се подчинява на @leendadong. Този акаунт има над 410 хиляди фенове и Линда публикува точно 103 статии в него, когато пише тази биография. От друга страна, Линда стартира своя YouTube канал LeendaDProductions на 17 ноември 2011 г. Към началото на декември 2020 г. този канал е получил над 247,5 милиона гледания и 1,2 милиона зрители. Тя все още има личен уебсайт във Facebook.

Тя се присъедини към Facebook на 7 септември 2012 г. и сега има над 187,3 хиляди последователи на сайта. Движа се напред, Нетното състояние на Линда Донг се оценява на около 1,5 милиона долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Линда Донг е талантлива професионално. Линда играе, режисира и редактира комедийни скечове. Канал в YouTube: Линда от LeendaDProductions Ванкувър спечели наградата за най-добър студентски видеоканал. Линда правеше видеоклипове в YouTube, за да общува. Шестият й видеоклип за раздялата спечели последователи. Линда Донг прави сватбени видеоклипове в YouTube. Емоционална Линда. Тя насърчава оригиналността. Джина Дарлинг беше в публикацията на Линда в YouTube от 2015 г. Модел, YouTuber и геймър Джина Дарлинг. Нещата, които сестрите могат да разберат е заглавието на филма.

Джина е в DavidSoComedy и други сайтове. Ролевият модел е домакин на Machinima Dark Room. Видеоклиповете на Джина в социалните медии са популярни. Линда качи първия си видеоклип в YouTube на 3 септември 2012 г. How Girls Pickup Guys at UBC Library (ЧАСТ 2) има 930,7 000 гледания. Най-гледаният видеоклип е Hot Best Girlfriend на My Boyfriend. Видеото на Линда от 1 октомври 2014 г. има 28,5 милиона гледания.

От 7 декември 2017 г. What Girls Do at the Gym има 14,2 милиона гледания, а If Your Menstruation Was a Person има 10,7 милиона.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Линда Донг? Няма потвърдени подробности за семейното положение или аферите на Линда Донг. Младата звезда може да има сериозна връзка или необвързана и да се концентрира върху бъдещето си. Освен това Линда поддържаше нисък профил и избягваше клюки, противоречия и твърдения, които биха могли да застрашат нейната кариера и личен живот.

Факти

  • Линда Донг е много талантлива млада канадка.
  • Линда Донг е режисьор, монтажист и актриса, най-известна с комедийните си скечове, които могат да се видят в нейния YouTube канал LeendaDProductions.
  • Тя е широка приблизително 5 фута 8 инча и тежи приблизително 55 кг.
  • Линда Донг е много талантлива личност в професионалния свят.

Популярни Публикации